Böcker facklitteratur

Böcker facklitteratur

Laddar ...
Visa som Rutnät Lista

7 Varor

Per sida
Stigande ordning
 1. Art Matters
  Art Matters
  By Neil Gaiman
  Bok
  158,00 kr
 2. Lagom
  Lagom
  By Lola A Åkerström
  Bok
  199,00 kr
 3. No Time Like The Future
  No Time Like The Future
  By Michael J Fox
  Bok
  213,00 kr
 4. The Ocean at the End of the Lane
  The Ocean at the End of the Lane
  By Neil Gaiman
  Bok
  158,00 kr
 5. The Crooked Branch
  The Crooked Branch
  By Jeanine Cummins
  Bok
  158,00 kr
 6. Humans
  Humans
  By Tom Phillips
  Bok
  166,00 kr
Visa som Rutnät Lista

7 Varor

Per sida
Stigande ordning

Inom kategorin facklitteratur så hittar du böcker som är till för att vara ett verktyg för dig som är intresserad av ett visst ämne. Antingen om det är för att förkovra dig praktisk eller teoretisk information, för att lära dig från start eller att fördjupa dig i kunskap du redan har. Facklitteraturen används inte bara i skolan utan finns helt enkelt för dig som en kanal till ökade kunskaper. Det kan låta tråkigt med facklitteratur men faktiskt så behöver det inte alls vara så. Inom facklitteratur hittar du böcker inom mängder av ämnen och kategorier så som hälsa, skönhet och sex, memoarer och biografier med flera. Och språkparlörer som man kanske vill ha inför en planerad resa, vem tycker inte att DET är roligt?!

Nedan bland våra kategorier under facklitteratur finns även ”Mat och dryck” där du kan hitta böcker om minsta råvara som potatis eller tryffel, om dieter som LCHF och GI, om mat från olika delar av Sverige och världen. Allt för att riktigt kunna fördjupa dig om du vill. Kanske har du ett husdjur som du vill lära dig att ta hand om på rätt sätt? De populäraste böcker om husdjur är onekligen om hundar men du hittar också böcker för dig som har katt, häst eller marsvin. Har du en trädgård som du vill pyssla om? Lära dig odla rätt grönsaker efter klimatet? Som sagt, facklitteratur är allt förutom tråkigt.

I facklitteraturens värld har du hela världens lärdomar där du själv väljer vad du vill bli bättre på och under våra olika kategorier på sidan så kan du enkelt kika runt på vad du är intresserad av. Skulle du behöva hjälp i att hitta en specifik bok, eller om vi inte har det i utbudet så kan du ta kontakt med vår kundtjänst som med glädje hjälper dig.

© 2020 Karlsson E-handel AB - Orgnr: 559029-1430