Böcker facklitteratur

Böcker facklitteratur

Laddar ...
Visa som Rutnät Lista

6 Varor

Per sida
Stigande ordning
 1. Zinkgruvan Mining 1857-2007
  Zinkgruvan Mining 1857-2007
  By Maria Gunnarsson
  Bok
  244,00 kr
 2. Närkesberg : bondförnuft i nya tider
  Närkesberg : bondförnuft i nya tider
  By Föreningen Östra Lerbäcks historia
  Bok
  198,00 kr
 3. Det kungliga året 2015
  Det kungliga året 2015
  Bok
  110,00 kr
 4. Vieille Montagne : hundra år i Sverige 1857-1957 : minnesskrift
  Vieille Montagne : hundra år i Sverige 1857-1957 : minnesskrift
  By Bertil Waldén
  Bok
  110,00 kr
 5. Kunglig hovleverantör = Royal Warrant Holder = Königlicher Hoflieferant
  Kunglig hovleverantör = Royal Warrant Holder = Königlicher Hoflieferant
  By Maria Gunnarsson, Annika Hedberg
  Bok
  132,00 kr
 6. Clas Ohlson : från fäboden till börsen
  Clas Ohlson : från fäboden till börsen
  By Johan Pellas
  Bok
  200,00 kr
Visa som Rutnät Lista

6 Varor

Per sida
Stigande ordning

Inom kategorin facklitteratur så hittar du böcker som är till för att vara ett verktyg för dig som är intresserad av ett visst ämne. Antingen om det är för att förkovra dig praktisk eller teoretisk information, för att lära dig från start eller att fördjupa dig i kunskap du redan har. Facklitteraturen används inte bara i skolan utan finns helt enkelt för dig som en kanal till ökade kunskaper. Det kan låta tråkigt med facklitteratur men faktiskt så behöver det inte alls vara så. Inom facklitteratur hittar du böcker inom mängder av ämnen och kategorier så som hälsa, skönhet och sex, memoarer och biografier med flera. Och språkparlörer som man kanske vill ha inför en planerad resa, vem tycker inte att DET är roligt?!

Nedan bland våra kategorier under facklitteratur finns även ”Mat och dryck” där du kan hitta böcker om minsta råvara som potatis eller tryffel, om dieter som LCHF och GI, om mat från olika delar av Sverige och världen. Allt för att riktigt kunna fördjupa dig om du vill. Kanske har du ett husdjur som du vill lära dig att ta hand om på rätt sätt? De populäraste böcker om husdjur är onekligen om hundar men du hittar också böcker för dig som har katt, häst eller marsvin. Har du en trädgård som du vill pyssla om? Lära dig odla rätt grönsaker efter klimatet? Som sagt, facklitteratur är allt förutom tråkigt.

I facklitteraturens värld har du hela världens lärdomar där du själv väljer vad du vill bli bättre på och under våra olika kategorier på sidan så kan du enkelt kika runt på vad du är intresserad av. Skulle du behöva hjälp i att hitta en specifik bok, eller om vi inte har det i utbudet så kan du ta kontakt med vår kundtjänst som med glädje hjälper dig.

© 2020 Karlsson E-handel AB - Orgnr: 559029-1430