Böcker facklitteratur

Böcker facklitteratur

Laddar ...
Visa som Rutnät Lista

14 Varor

Per sida
Stigande ordning
 1. Container
  Container
  By Lukas Moodysson
  Bok
  160,00 kr
 2. Martyrologion : dagböcker 1970-1986
  Martyrologion : dagböcker 1970-1986
  By Andrej Tarkovskij
  Bok
  296,00 kr
 3. Ingeborg Holm
  Ingeborg Holm
  By Nils Krok
  Bok
  130,00 kr
 4. Alfhild Agrell : rebell humorist berättare
  Alfhild Agrell : rebell humorist berättare
  By Ingeborg Nordin Hennel
  Bok
  256,00 kr
 5. Doris x 12
  Doris x 12
  By Bitte Havstad, Carin Bräck, Camilla Börjesson, Marietta von Hausswolff von Baumgarten, Christina Braun, Mia Marschal, Helen Doktare, Ebba Berg, Lina Linde, Cecilia Torquato, Pia Tjäder, Åsa Johannisson
  Bok
  200,00 kr
 6. Apokalypsen som vision
  Apokalypsen som vision
  By Andrej Tarkovskij, Christo Burman
  Bok
  238,00 kr
 7. Turist
  Turist
  By Ruben Östlund
  Bok
  227,00 kr
 8. Offret
  Offret
  By Andrej Tarkovskij
  Bok
  238,00 kr
 9. Bilder av Bergman
  Bilder av Bergman
  By Tomas Bannerhed, Kristoffer Leandoer, Lisa Langseth, Suzanne Osten, Leif Zern, Stig Björkman, Mark Cousins, Jannike Åhlund, Kerstin Gezelius, Jan Holmberg, Sofia Norlin, Jon Asp
  Bok
  227,00 kr
 10. Möten med Robert Bresson och hans filmkonst
  Möten med Robert Bresson och hans filmkonst
  By Ingela Romare
  Bok
  79,00 kr
 11. Föreställningar om filmbilden
  Föreställningar om filmbilden
  By Astrid Söderbergh Widding
  Bok
  219,00 kr
 12. Michelangelos blick
  Michelangelos blick
  By Stig Björkman
  Bok
  248,00 kr
 13. Rutan
  Rutan
  By Ruben Östlund
  Bok
  238,00 kr
Visa som Rutnät Lista

14 Varor

Per sida
Stigande ordning

Inom kategorin facklitteratur så hittar du böcker som är till för att vara ett verktyg för dig som är intresserad av ett visst ämne. Antingen om det är för att förkovra dig praktisk eller teoretisk information, för att lära dig från start eller att fördjupa dig i kunskap du redan har. Facklitteraturen används inte bara i skolan utan finns helt enkelt för dig som en kanal till ökade kunskaper. Det kan låta tråkigt med facklitteratur men faktiskt så behöver det inte alls vara så. Inom facklitteratur hittar du böcker inom mängder av ämnen och kategorier så som hälsa, skönhet och sex, memoarer och biografier med flera. Och språkparlörer som man kanske vill ha inför en planerad resa, vem tycker inte att DET är roligt?!

Nedan bland våra kategorier under facklitteratur finns även ”Mat och dryck” där du kan hitta böcker om minsta råvara som potatis eller tryffel, om dieter som LCHF och GI, om mat från olika delar av Sverige och världen. Allt för att riktigt kunna fördjupa dig om du vill. Kanske har du ett husdjur som du vill lära dig att ta hand om på rätt sätt? De populäraste böcker om husdjur är onekligen om hundar men du hittar också böcker för dig som har katt, häst eller marsvin. Har du en trädgård som du vill pyssla om? Lära dig odla rätt grönsaker efter klimatet? Som sagt, facklitteratur är allt förutom tråkigt.

I facklitteraturens värld har du hela världens lärdomar där du själv väljer vad du vill bli bättre på och under våra olika kategorier på sidan så kan du enkelt kika runt på vad du är intresserad av. Skulle du behöva hjälp i att hitta en specifik bok, eller om vi inte har det i utbudet så kan du ta kontakt med vår kundtjänst som med glädje hjälper dig.

© 2020 Karlsson E-handel AB - Orgnr: 559029-1430