47,00 kr - 802,00 kr
802,00 kr
47,00 kr

167 produkter

167 produkter

Böcker - Datalitteratur

Laddar ...
Visa som Rutnät Lista

Sortering

Stigande ordning Fallande ordning
 1. Digitant : din guide till den digitala världen
  Digitant : din guide till den digitala världen
  Bok
  238,00 kr

  Välkommen in i värmen!

  98 % av Sveriges befolkning har i dag tillgång till internet. Samtidigt lever drygt en miljon personer i ett digitalt utanförskap. Med hjälp av den här enkla handboken bjuder vi in dig till den stora gemenskapen på nätet.

  Enkla råd och steg-för-steg-instruktioner gör att du kan våga dig ut i den digitala världen.

  Läs mer
 2. Ettor och nollors hemliga liv : Allt du vill (och kanske inte vill) veta om
  Ettor och nollors hemliga liv : Allt du vill (och kanske inte vill) veta om
  Bok
  251,00 kr
  Under datorernas hårda skal sker det magi, eller om man vill vara helt korrekt, programmering. Journalisten Marie Birde och datasnillet Olga Stern har tagit hjälp av en perfekt mängd fun facts, anekdoter och spännande människoöden för att berätta om hur det fungerar. Läs mer
 3. Bättre webb med FAQ Handbok i vanliga frågor och svar
  Bättre webb med FAQ Handbok i vanliga frågor och svar
  Bok
  118,00 kr
  Bättre webb med FAQ vänder sig till dig som skriver på webben och vill göra det enkelt för läsarna att hitta information. Oavsett om du är redaktör för en stor webbplats eller ny småföretagare hittar du här tydliga exempel och enkla strategier för att skapa eller utveckla en FAQ. Använd boken för att komma igång med din nya FAQ ? det kommer både du och dina besökare att tjäna på! Läs mer
 4. Livet på internet : surfa säkert och hitta rätt
  Livet på internet : surfa säkert och hitta rätt
  Bok
  224,00 kr
  Att veta hur man ska agera på nätet och vem man kan lita på är viktigt för att kunna känna sig delaktig i samhället. I Livet på internet får unga med IF mängder av information, tips och råd om hur man kan tänka för att våga vara på nätet och samtidigt känna sig trygg. Läs mer
 5. Hjälp ditt barn med programmering : en illustrerad guide som lär ut programmering steg för steg
  Hjälp ditt barn med programmering : en illustrerad guide som lär ut programmering steg för steg
  Bok
  209,00 kr
  I Hjälp ditt barn med programmering finns tydliga bilder och stegvisa instruktioner som gör det lätt att komma igång också för den som aldrig har programmerat tidigare. Viktiga ord och begrepp reds ut, och varje del av koden förklaras. Läs mer
 6. Bättre bilder / Starta eget : kom igång som egenföretagare i fotobranschen!
  Bättre bilder / Starta eget : kom igång som egenföretagare i fotobranschen!
  Bok
  238,00 kr
  Jag känner massor av duktiga fotografer. Och jag känner också massor av duktiga företagare. Men tyvärr känner jag ganska få fotografer som är duktiga företagare. Det här säger Johan Steensland, forskare, fotograf och författare till boken Bättre bilder/Starta eget.

  Jag insåg att det fanns ett stort behov av kunskap. Jag ville slå ett slag för alla duktiga fotografer som fyller sina hårddiskar med fantastiska bilder. Steget ut till yrkesfotograf är för många av dem kortare än de kanske tror, säger Johan.

  Baksidestext
  Är du duktig på att fotografera och skulle vilja tjäna pengar på det? Nu kan du det. Med den här boken blir du redo att låta äventyret börja. Företagaren och fotografen Johan Steensland går metodiskt och med ett rakt tilltal igenom hur du startar, driver och utvecklar ditt företag som fotograf. Knepen är uppbygg­­­­­da med gedigen kunskap, svårfångad erfarenhet och massor av inspiration.

  Vad fotograferar du allra helst? Journalistik, mode eller reklam? Arkivbild, arki­tektur eller kanske bröllop? Att vara proffsfotograf kan innebära så mycket. Men oavsett stil, behöver du lära dig att hitta kunder, att göra dem nöjda och att få dem att återvända. Samtidigt måste du följa alla relevanta regler och lagar och behär­ska termer som webbnärvaro, budget, färgtemperatur, digitalt arbets­flöde, inkomst­skatt, licensmodell, upphovsrätt och bildskärmskalibrering.

  Boken tar upp allt du behöver veta. Boken innehåller uppdaterad och aktuell information för den moderna fotograf­en och egenföretagaren. Du hittar också nyttiga och nödvändiga checklistor och mal­lar, liksom länkar till alla resurser på webben som du behöver i din dagliga verksamhet.

  Proffsfotograf det låter det!

  Om Johan Steensland
  Johan Steensland är foto­­graf, författare och for­ska­re. Han disputerade inom be­räk­nings­vetenskap 2002 vid Uppsala Universitet och bodde sedan under många år i Kalifornien, USA. Johan älskar naturen och har foto­graferat mycket av de stor­­slagna land­skapen i de väl­kända ameri­kanska national­parkerna. Sin huvudsakliga fotografiska verksamhet bedri­v­er Johan inom arkitek­tur i det egna före­taget Cemark Bild­produk­tion i Strängnäs, där han bor med sin familj sen 2008. Han är aktuell med ytterligare bok­produktion­er för DEXT.

  Om Bättre bilder

  Bättre bilder är en serie handböcker för alla digitalfotografer från nybörjare till proffs. Böckerna i serien ger inspiration och de smartaste knepen om hur man bäst fångar olika slags motiv och utnyttjar den senaste tekniken.

  Om DEXT
  HME Publishing AB / DEXT ger ut fotohandböcker för den nyfikna nybörjaren och den avancerade användaren. Våra fotografer och författare visar de kreativa möjligheterna och stärker och inspirerar läsaren att utnyttja dem.

  'Dexterous': Skillful with one´s hands; skillful in some specific thing; agile; flexible; able to move fluidly and gracefully, på svenska fingerfärdig, händig, skicklig.

  Läs mer på DEXT.se
  Läs mer
 7. Facebook
  Facebook
  Bok
  194,00 kr
  'Levy portrays a tech company where no one is taking responsibility for what it has unleashed' Financial Times'This fascinating book reveals the imperial ambitions of Facebook's founder' James Marriott, Sunday Times'The inside story of how Facebook went from idealism to scandal' Laurence Dodds, TelegraphToday, Facebook is nearly unrecognizable Läs mer
 8. Advanced Android Application Development
  Advanced Android Application Development
  Bok
  435,00 kr
 9. Official Ubuntu Book
  Official Ubuntu Book
  Bok
  285,00 kr
 10. Mac Basics In Simple Steps
  Mac Basics In Simple Steps
  Bok
  47,00 kr
 11. Human Compatible
  Human Compatible
  Bok
  194,00 kr

   A FINANCIAL TIMES BEST BOOK OF THE YEAR: 'The most important book I have read in quite some time' Daniel Kahneman; 'A must-read' Max Tegmark; 'The book we've all been waiting for' Sam Harris.

  Humans dream of super-intelligent machines. But what happens if we actually succeed? 

  Läs mer
 12. Brilliant Dreamweaver CS6
  Brilliant Dreamweaver CS6
  Bok
  275,00 kr
 13. Brilliant OS X Mountain Lion
  Brilliant OS X Mountain Lion
  Bok
  75,00 kr
 14. Excel helt enkelt
  Excel helt enkelt
  Bok
  170,00 kr
  Inte en skittråkig bok om Excel. Det är precis vad du har i handen. Boken vänder sig till dig som jobbar i Excel och vill veta mer. Men här får du ingenting av det tekniska och tråkiga. Istället hjälper David dig att jobba smartare och skapa snygga dokument. Läs mer
 15. Liv 3.0 : att vara människa i den artificiella intelligensens tid
  Liv 3.0 : att vara människa i den artificiella intelligensens tid
  Bok
  272,00 kr
  "En fascinerande guide" Elon Musk "Detta är vår tids viktigaste samtal och Tegmarks tankeväckande bok hjälper dig i det samtalet. " Professor Stephen Hawking Artificiell intelligens är inte längre science fiction. Den är ett faktum och den förändrar våra liv och vårt samhälle. Max Tegmark har skrivit ett blivande standardverk om mänsklighetens framtida existens. Läs mer
 16. Digitant : nya steg till ett enklare och roligare liv via nätet
  Digitant : nya steg till ett enklare och roligare liv via nätet
  Bok
  238,00 kr

  Gör livet rikare med hjälp av nätet!    

  Här är den efterlängtade uppföljaren till succén Digitant: din nybörjarguide till den digitala världen!

  Läs mer
 17. Silverlight 4 in Action
  Silverlight 4 in Action
  Bok
  440,00 kr
Inga fler produkter
produkter per sida