Böcker och kurslitteratur online

Böcker och kurslitteratur online

Laddar ...
Visa som Rutnät Lista

10 Varor

Per sida
Stigande ordning
 1. Hallonlandet : trädgårdens odling under 200 år
  Hallonlandet : trädgårdens odling under 200 år
  By Eva Blomberg
  Bok
  238,00 kr
 2. Flicktion : perspektiv på flickan i fiktionen
  Flicktion : perspektiv på flickan i fiktionen
  By Eva Söderberg, Mia Österlund, Bodil Formark, Helen Asklund, Bronwyn Davies, Peter Degerman, Mia Franck, Jenny Jarlsdotter, Anders Johansson, Lena Kåreland, Anna Lundberg, Maria Nilson, Katarina Wadstein, Åsa Warnqvist, Kajsa Widegren,
  Bok
  246,00 kr
 3. "Min tid ska komma" : Gustav Mahler i tvärvetenskaplig belysning
  By Henrik Rosengren, Anders Hammarlund, Marion Lamberth, Greger Andersson, Ursula Geisler, Mats Arvidson
  Bok
  180,00 kr
 4. Kult, konst eller myt? : Richard Wagner i tvärvetenskaplig belysning
  Kult, konst eller myt? : Richard Wagner i tvärvetenskaplig belysning
  By Ursula Geisler, Henrik Rosengren, Anders Jarlert, Nila Parly, Hannu Salmi
  Bok
  190,00 kr
 5. Det går an : Jämställdhetsombudsmannen i Sverige 1980-2008
  Det går an : Jämställdhetsombudsmannen i Sverige 1980-2008
  By Eva Blomberg
  Bok
  238,00 kr
Visa som Rutnät Lista

10 Varor

Per sida
Stigande ordning

Vad är bättre än att sätta sig i favoritfåtöljen eller det mysigaste hörnet i soffan, ha en ångande kopp av favoritdrycken och försvinna in i en annan värld som bara existerar i en bra bok? Att känna bokens vikt med krispiga blad eller den svala ytan på surfplattan och veta att det är DIN stund, oavsett om det är 30 minuter eller en hel kväll. En stor variation av skönlitterära- och fackliga böcker erbjuder vi här på Ord & Bok och med mängder av kategorier som spänner över alla ämnesområden. Allt för att så många som möjligt ska kunna ta del av litteraturens underbara värld. Vill man vara mer jordbunden och är ute efter böcker av praktiska själ så finns här även böcker för lärande ändamål. Är du ute efter att lära dig ett nytt språk och behöver språkböcker? Vi har ett par dussin språk att välja på och vi kan också erbjuda skönlitterära böcker på andra språk än svenska vilket är en fördel i sitt lärande. Vi ger dig också möjligheten att introducera dina barn till litteraturens färgsprakande värld med mängder av barn- och ungdomsböcker för alla åldrar. Böcker som är allt i från roliga, lärorika, spännande och engagerande, inte bara för de minsta barnen men också för de vuxna som läser tillsammans med barnen. I lyrikens- och poesins värld får du fröjdas av klassiska verk från de mest kända poeter till kortare samlingar från personligheter kända från tv. Du hittar också här filosofiska essäer och moraliska begrundanden.

Oavsett ditt intresse av ämnen eller typ av bok så kommer du garanterat att finna det här. Skulle du mot förmodan inte hitta just den boken du är ute efter så får du gärna kontakta oss på kundtjänst så ska vi försöka hjälpa dig. Vi finns här för att du ska få din ultimata läsarupplevelse.

© 2020 Karlsson E-handel AB - Orgnr: 559029-1430