Böcker och kurslitteratur online

Böcker och kurslitteratur online

Laddar ...
Visa som Rutnät Lista

12 Varor

Per sida
Stigande ordning
 1. Våreld
  Våreld
  By Gabriella P. Kjeilen, Sara Dalengren, Rikard Slapak, Sanna G. Ståhl, Melanie Larsson, Emelie Beijer, Jenny Töredal, Martin Johansson, Mimmi Jacobsson, Maria Arell, Nellie C. Lind, Anna Alemo, Astrid Ahlberg, Maria Lindgren, Lina Davidsson
  Bok
  216,00 kr
 2. Ensamvarg
  Ensamvarg
  By Sara Dalengren
  Bok
  198,00 kr
 3. Dömd för evigt
  Dömd för evigt
  By Emelie Beijer
  Bok
  198,00 kr
 4. Den röda falken
  Den röda falken
  By Caroline Hurtig
  Bok
  198,00 kr
 5. Den som flyr vargen ...
  Den som flyr vargen ...
  By Sara Dalengren
  Bok
  198,00 kr
 6. Gudarnas drottning
  Gudarnas drottning
  By Caroline Hurtig
  Bok
  198,00 kr
 7. De svarta tornen
  De svarta tornen
  By Astrid Ahlberg
  Bok
  198,00 kr
 8. Flykten
  Flykten
  By Gabriella P. Kjeilen
  Bok
  221,00 kr
 9. Magin vaknar
  Magin vaknar
  By Gabriella. P Kjeilen
  Bok
  198,00 kr
 10. Varghamn
  Varghamn
  By Sara Dalengren
  Bok
  198,00 kr
 11. Mirele Dangin
  Mirele Dangin
  By Caroline Hurtig
  Bok
  198,00 kr
Visa som Rutnät Lista

12 Varor

Per sida
Stigande ordning

Vad är bättre än att sätta sig i favoritfåtöljen eller det mysigaste hörnet i soffan, ha en ångande kopp av favoritdrycken och försvinna in i en annan värld som bara existerar i en bra bok? Att känna bokens vikt med krispiga blad eller den svala ytan på surfplattan och veta att det är DIN stund, oavsett om det är 30 minuter eller en hel kväll. En stor variation av skönlitterära- och fackliga böcker erbjuder vi här på Ord & Bok och med mängder av kategorier som spänner över alla ämnesområden. Allt för att så många som möjligt ska kunna ta del av litteraturens underbara värld. Vill man vara mer jordbunden och är ute efter böcker av praktiska själ så finns här även böcker för lärande ändamål. Är du ute efter att lära dig ett nytt språk och behöver språkböcker? Vi har ett par dussin språk att välja på och vi kan också erbjuda skönlitterära böcker på andra språk än svenska vilket är en fördel i sitt lärande. Vi ger dig också möjligheten att introducera dina barn till litteraturens färgsprakande värld med mängder av barn- och ungdomsböcker för alla åldrar. Böcker som är allt i från roliga, lärorika, spännande och engagerande, inte bara för de minsta barnen men också för de vuxna som läser tillsammans med barnen. I lyrikens- och poesins värld får du fröjdas av klassiska verk från de mest kända poeter till kortare samlingar från personligheter kända från tv. Du hittar också här filosofiska essäer och moraliska begrundanden.

Oavsett ditt intresse av ämnen eller typ av bok så kommer du garanterat att finna det här. Skulle du mot förmodan inte hitta just den boken du är ute efter så får du gärna kontakta oss på kundtjänst så ska vi försöka hjälpa dig. Vi finns här för att du ska få din ultimata läsarupplevelse.

© 2020 Karlsson E-handel AB - Orgnr: 559029-1430