Laddar ...

Annikas paleokök helt fritt från socker, gluten och mjölkprodukter

av Annika Sjöö
Bok
180,00 kr
Ej i lager
Skickas inom 1-2 arbetsdagar
Mer information:
Lagerstatus tillfälligt slut
Isbn 9789163610714
Typ Bok
Förlag Pagina Förlags
Format Inbunden
Språk Svenska
Serie Kokböcker
Längd 152 sidor
Författare Annika Sjöö
Designed by Reimers, Carl, Öström, Kerstin
Fotograf Hagby, John
Publiceringsdatum 31 dec. 2014
Skriv din egen recension
Du recenserar:Annikas paleokök helt fritt från socker, gluten och mjölkprodukter
Paleo för alla Vill du ha massor av energi? Vill du känna dig pigg och glad? Vill du gå ner i vikt? Vill du för alltid slippa att känna dig vrålhungrig? Vill du ha en lugn mage, som inte är i uppror, och samtidigt minska ditt midjemått? Då är paleokost definitivt något för dig!

Annika berättar: »Första gången jag kom i kontakt med begreppet paleokost var under min utbildning till kostrådgivare. Jag hade hört talas om dieten paleo tidigare, men jag trodde att det var en av alla lågkolhydratsdieter. Mina tidigare erfarenheter av att dra ner på kolhydraterna för mycket hade resulterat i deppighet och dåligt humör, och därför hade det inte fångat mitt intresse. Föga anade jag då att just paleokost skulle komma att bli min nyckel till helt fantastiska hälsovinster!«

Paleokost påminner om LCHF. Den är inspirerad av den kost som jägare och samlare ätit i årmiljoner den kost som vi är genetiskt anpassade för. Paleokosten utesluter spannmål, gryn och baljväxter, liksom mejeriprodukter. Kosten är alltså särskilt lämplig för alla som är överkänsliga för gluten och laktos.

Ur innehållet

- Morgonrusch

- Långfrukost

- Minipaus

- Snack time

- Lunch på jobbet

- Family dinner

- Vänner på middag

- Going nuts

- Grädde på moset

Annika Sjöö är utbildad idrottslärare, dansare och kostrådgivare. Hon blev känd för hela svenska folket när hon vann danstävlingen Lets Dance tillsammans med Magnus Samuelsson. Annika driver också en av Sveriges mest besökta hälsobloggar. Annikas paleokök är en efterlängtad uppföljare som kompletterar hennes träningsbok Mage, rumpa lår.

© 2020 Karlsson E-handel AB - Orgnr: 559029-1430