Laddar ...

Ägg : Recept & Teknik

av Tove Nilsson
Bok
247,00 kr
I Lager
Skickas inom 1-2 arbetsdagar
Mer information:
Lagerstatus finns i lager
Isbn 9789127155275
Typ Bok
Förlag Natur & Kultur Allmänlitteratur
Format Flexband
Språk Svenska
Längd 192 sidor
Författare Tove Nilsson
Designed by Arta, Mehrdad
Fotograf Drevstam, Charlie
Publiceringsdatum 28 mars 2018

Nu som mjukbandsutgåva!


Ägg spelar en betydande roll i många av de godaste rätterna som fnns till exempel egg noodles, shakshuka, huevos rancheros, Pelle Janzon, solöga, tortilla och Scotch egg. Rätter som dessa gör att du kan äta ägg till varje måltid.


Med hjälp av boken lär du dig rätt teknik för att lyckas med allt från perfekt kokt ägg med krämig gula och pocherat ägg, till 63-gradigt...
© 2019 Karlsson E-handel AB - Orgnr: 559029-1430