Vill du gifta dej med mej?

Av Christine Falkenland
  lager
Skickas inom 1-2 arbetsdagar

Tillgängligt: I lager

70 kr
Beskrivning

Svante och Matilda är dagisbästisar. En dag tar Matilda på sig en vit, blank klänning som ser ut som en brudklänning. Hon frågar Svante: Vill du gifta dej med mej? Och han svarar ja!Den helgen träffas Svante och Matilda för första gången utanför dagis. Men redan på måndagen tycker Svante att det är lite jobbigt att vara gift. Och han tycker att det är nästan lika roligt att leka med Leila, och plötsligt vill han gifta sig med henne också. Men det sätter Matilda stopp för.Det här är en charmig berättelse om hur livet på dagis kan vara. Härligt humoristiska bilder tillför berättelsen en extra dimension.
Läs mer

Mer information

ISBN9789173770163
FörlagEriksson & Lindgren
Författare Christine Falkenland
BandtypKartonnage
Upplaga1
SpråkSvenska
MediatypBok

Detaljer

Svante och Matilda är dagisbästisar. En dag tar Matilda på sig en vit, blank klänning som ser ut som en brudklänning. Hon frågar Svante: Vill du gifta dej med mej? Och han svarar ja!

Den helgen träffas Svante och Matilda för första gången utanför dagis. Men redan på måndagen tycker Svante att det är lite jobbigt att vara gift. Och han tycker att det är nästan lika roligt att leka med Leila, och plötsligt vill han gifta sig med henne också. Men det sätter Matilda stopp för.

Det här är en charmig berättelse om hur livet på dagis kan vara. Härligt humoristiska bilder tillför berättelsen en extra dimension.