Vildsnår

Ett västerländskt par ensamma i den afrikanska vildmarken, med ett laddat gevär och sin gemensamma historia som enda skydd mot en oförlåtande natur. Vildsnår är ett starkt psykologiskt drama om äktenskapets och kärlekens villkor. Det välbeställda paret Thomas och Beatrice ger sig av till Tanzania för att begrava storviltjägaren Daniel - en man som haft ett starkt inflytande på deras förhållande. Tillsammans med vägvisaren Boga stannar de i jaktlägret efter begravningen för att ta ett ordentligt avsked av Daniel och av Afrika. En rad dramatiska händelser leder till att de plötsligt befinner sig ensamma i bushen. Natasha Illum Berg föddes 1971 i Sverige men flyttade som tolvåring till Danmark. Hon debuterade 1999 med den självbiografiska boken Floder av röd jord (på svenska 2001), som handlade om hur hon lärdes upp till storviltjägare i Afrika.
Läs mer
Skickas inom 1-2 arbetsdagar

Tillgängligt: I lager

29 kr

Mer information

ISBN 9789113047812
Förlag Norstedts
Författare Natasha Illum Berg
Bandtyp Övrigt
Upplaga 1
Språk Svenska
Mediatyp Bok

Detaljer

Ett västerländskt par ensamma i den afrikanska vildmarken, med ett laddat gevär och sin gemensamma historia som enda skydd mot en oförlåtande natur. Vildsnår är ett starkt psykologiskt drama om äktenskapets och kärlekens villkor.

Det välbeställda paret Thomas och Beatrice ger sig av till Tanzania för att begrava storviltjägaren Daniel - en man som haft ett minst sagt starkt inflytande på deras förhållande.
Tillsammans med vägvisaren Boga stannar de i jaktlägret efter begravningen för att ta ett ordentligt avsked av Daniel och av Afrika. Men den skenbara säkerheten i lägret rubbas efter en rad dramatiska händelser och plötsligt befinner de sig ensamma i bushen: utan kontakt med omvärlden och utlämnade till sig själva.