Vänskapen växer

Av Ann Brashares
Skickas inom 1-2 arbetsdagar

Tillgängligt: Slut i lager

29 kr
Beskrivning

Ann Brashares, förafattaren till bästsäljarserien "Systrar i jeans", är tillbaka med ett nytt flickgäng! De bor i samma stad som "systrarna" och ställs under sommaren inför olika utmaningar, som för dem närmare varandra.Systrar i jeans” blev en stor succé, den såldes i åtta miljoner exemplar världen över och blev även biofilm.


Läs mer

Mer information

ISBN9789174290820
FörlagBonnier Pocket
Författare Ann Brashares
BandtypÖvrigt
Upplaga0
SpråkSvenska
MediatypBok

DetaljerNy sommar och tre nya vänner – nu kommer nästa bokserie av Ann Brashares. ”Systrar i jeans” såldes i åtta miljoner exemplar världen över.

Ama, Polly och Jo bor i samma stad som de fyra vännerna i ”Systrar i jeans” och även denna lilla trio hade till en början tänkt dela på ett par jeans, men efter ett visst funderande kommit fram till att ha en gemensam scarf. Fast deras ritual känns bara trist, och de anar att den är lika tråkig som deras lilla trio. Och nu under deras sista gemensamma sommar innan de skiljs åt i high school är det bara den tillbakadragna Polly som tror att hon kommer att sakna de andra.

Inför den stundande sommaren står de tre flickorna inför olika utmaningar. Jo tror att allt kommer att bli bra om hon blir kompis med den populäraste tjejen i high school och om hon skaffar sig en äldre pojkvän. Polly börjar ta modellektioner för de pengar hon tjänar på att sitta barnvakt och smarta Ama har kommit in på ett prestigefyllt stipendiatprogram under sommaren, men inget blir som någon av dem tänkt sig.
Var och en av flickorna funderar på sitt liv och vart deras vänskap har tagit vägen. Om en av dem vädjar om hjälp kommer de andra i så fall att räcka ut en hjälpande hand?