Vackra lögner

Av Lisa Unger
  lager
Skickas inom 1-2 arbetsdagar

Tillgängligt: I lager

45 kr
Beskrivning

”Så här borde underhållningslitteratur skrivas oftare: intelligent, mångbottnat, med trovärdiga personer och ett tema som faktiskt kan engagera.” Sydsvenskan

Tänk om din familj är en annan än den du tror
Tänk om ditt liv endast är en samling vackra lögner

Om Ridley Jones hade tagit sovmorgon hade hon fortfarande varit en lycklig ung kvinna med en kärleksfull familj och en framgångsrik karriär i New York. Den här morgonen ville ödet annorlunda. På väg till ett möte räddar hon en liten pojke från att bli överkörd.

Men efter några veckor som hjältinna i massmedierna tar berömmelsen en skrämmande vändning. Ridley får ett stort handskrivet kuvert utan avsändare – det innehåller ett gammalt gulnat foto av en man, en kvinna och ett litet barn samt en lapp med ett telefonnummer och texten Är du min dotter?.

Ridleys trygga värld sätts i gungning. Hennes närmaste tycks plötsligt vara främlingar. Vem står på hennes sida? Kan hon ens lita på sin egen pojkvän?

Sökandet efter svar för henne in i en grym värld av girighet och våld som hon inte ens visste existerade. Men även om priset för sanningen är högt så är det bättre än att leva med vackra lögner.

”Det här är en spännande, rent gastkramande roman som är svår att lägga ifrån sig.” Tranås-Posten

Lisa Unger är född i USA men bodde under uppväxten både i England och Holland. Hennes debutroman Vackra lögner har blivit en stor internationell succé.


Läs mer

Mer information

ISBN9789170015311
FörlagMånpocket
Författare Lisa Unger
BandtypÖvrigt
Upplaga0
SpråkSvenska
MediatypBok

Detaljer