Till er tjänst

Av Meg Cabot
Skickas inom 1-2 arbetsdagar

Tillgängligt: Slut i lager

29 kr
Beskrivning

Fjärde delen om prinsessan Mia - nu äntligen i pocket! Till er tjänst Mia har kommit till Genovia på jullov. Men hon tycker bara att det är jättejobbigt att vara där, hon längtar hem, hem till New York och till sin nya pojkvän, Michael Moscowitz, som hon till slut har blivit tillsammans med. Böckerna om prinsessan på Manhattan är topplisteplacerade vecka efter vecka. Fjärde boken är minst lika snabb, rolig och skruvad som de tidigare! Flera av prinsessdagböckerna har filmats med Anne Hathaway som Mia och Julie Andrews i rollen som Mias stränga farmor.
Läs mer

Mer information

ISBN9789185227068
FörlagTiden
Författare Meg Cabot
BandtypÖvrigt
Upplaga3
SpråkSvenska
MediatypBok

Detaljer

Fjärde delen om prinsessan Mia - nu äntligen i pocket!

Till er tjänst
Mia har kommit till Genovia på jullov. Men hon tycker bara att det är jättejobbigt att vara där, hon längtar hem, hem till New York och till sin nya pojkvän, Michael Moscowitz, som hon till slut har blivit tillsammans med.

Böckerna om prinsessan på Manhattan är topplisteplacerade vecka efter vecka. Fjärde boken är minst lika snabb, rolig och skruvad som de tidigare! Flera av prinsessdagböckerna har filmats med Anne Hathaway som Mia och Julie Andrews i rollen som Mias stränga farmor.