Tid att dö

Av Anne Cassidy
  lager
Skickas inom 1-2 arbetsdagar

Tillgängligt: I lager

29 kr
Beskrivning

"Tid att dö" är första delen av fyra i en thrillerserie för unga: "En mördares anteckningar". Rose Smith har inte sett sin styvbror Joshua på fem år, inte sen hennes mamma och hans pappa försvann för fem år sen. Till slut ska Rose och Joshua träffas och hon är övertygad om att han vill återuppta sökandet efter de försvunna föräldrarna. Rose däremot är väldigt tveksam till att gräva i det förflutna, Rose har för längesen gett upp hoppet att de ska återfinnas. När Rose är på väg för att träffa Josh blir hon vittne till ett knivmord på en kille i hennes skola. Bara ett par dagar senare blir hans flickvän också knivmördad och Rose hittar hennes kropp på kyrkogården. Medan hon försöker reda ut vem som mördat killen och tjejen, fortsätter Joshua jakten på deras föräldrar. Och de är helt ovetande om att deras jakt leder dem till mördarens anteckningar och att de till slut kommer ett steg närmare sina föräldrar ...
Läs mer

Mer information

ISBN9789129687095
FörlagRabén & Sjögren
Författare Anne Cassidy
BandtypÖvrigt
Upplaga1
SpråkSvenska
MediatypBok

Detaljer

Tid att dö är första delen av fyra i en thrillerserie för unga: En mördares anteckningar. Rose Smith har inte sett sin styvbror Joshua på fem år, inte sen hennes mamma och hans pappa försvann. Till slut ska Rose och Joshua träffas och hon är övertygad om att han vill återuppta sökandet efter de försvunna föräldrarna. Rose är däremot väldigt tveksam till att gräva i det förflutna, hon har för längesen gett upp hoppet att de ska återfinnas. När Rose är på väg för att träffa Joshua blir hon vittne till ett knivmord på en kille i hennes skola. Bara ett par dagar senare blir hans flickvän också knivmördad och Rose hittar hennes kropp på kyrkogården.

Polisutredningen går långsamt och Rose tar saken i egna händer. Medan hon försöker reda ut vem som mördat killen och tjejen, fortsätter Joshua jakten på deras föräldrar. Och de är helt ovetande om att deras jakt leder dem till mördarens anteckningar och att de till slut kommer ett steg närmare sina föräldrar ... Anne Cassidy är mästare på att beskriva psykologiska skeenden, hon skriver om svåra saker på ett enkelt sätt, och det är omöjligt att inte bli berörd.