Laddar ...

The Source : förstå din hjärna, förändra ditt liv

av Tara Swart
Bok
Läs mer
Reducerat pris 212,00 kr Ordinarie pris 249,00 kr
I Lager
Skickas inom 1-2 arbetsdagar
Mer information:
Isbn9789176796160
FörlagMassolit
Publiceringsdatum24 jan. 2020
TypBok
FormatInbunden
SpråkSvenska
Original languageen
Längd270 sidor
Författare Tara Swart
Designed bySundberg, Maria
ÖversättareTrägårdh, Eva
Skriv din egen recension
Du recenserar:The Source : förstå din hjärna, förändra ditt liv

I The Source berättar hjärnforskaren och läkaren Tara Swart hur vi genom att förändra vårt sätt att tänka kan bryta destruktiva mönster och komma närmare det vi vill uppnå med våra liv. Swart använder sig av samma attraktionslag som vi kan läsa om i böcker som The Secret, men hon skalar av mystiken och visar på en grundläggande sanning som de senaste genombrotten inom hjärnforskningen bekräftat. Många saker vi söker efter i livet - god hälsa, lycka, rikedom och kärlek - styrs ofta av vår förmåga att tänka, känna och ta rätt beslut. Med andra ord, av vår egen hjärna.

Genom att förstå vilka signaler kroppen har sänt ut till oss, ibland lång tid innan vi blir riktigt sjuka, eller så stressade att vi går in i väggen, kan vi förhindra att läget blir allvarligt. Hon visar också på hur vi ofta låter känslor styra våra beslut, vilket inte alltid leder oss dit vi vill, utan istället kan göra det svårare för oss att uppnå våra drömmar. Genom att bli medvetna om vad som händer i våra egna kroppar, vad som styr våra tankar och känslor får vi också nycklarna till att faktiskt kunna ta oss dit vi vill i livet.

Med sin fyrastegsplan för att ge hjärnan bättre förutsättningar och förmåga kombinerar Tara Swart i The Source vetenskap och andlighet på ett praktiskt och lättillgängligt sätt.

© 2021 Karlsson E-handel AB - Orgnr: 559029-1430