Tabula Rasa Hotels

Av Jonas Joelson
  lager
Skickas inom 1-2 arbetsdagar

Tillgängligt: I lager

45 kr
Beskrivning

Före: David Skoglund var fixstjärnan i Stockholms reklamvärld. Han fick de snyggaste tjejerna, gick på de bästa festerna, agerade cyniskt, briljant och konsumerande.

Efter: David Skoglund är parian i Stockholms reklamvärld. Han lever i spillror, på flykt från mörkret. Söker sig själv utan vare sig kompass, karta eller nåd.

Men vad har hänt? Och vad är Tabula Rasa Hotels? Den mystiska och mytomspunna hotellkedjan som söker en reklambyrå som kan marknadsföra dem i Sverige. David får uppgiften att ro iland uppdraget. Men först måste han ta reda på vad som döljer sig bakom Tabula Rasas lyckta dörrar.


Läs mer

Mer information

ISBN9789175031378
FörlagMånpocket
Författare Jonas Joelson
BandtypÖvrigt
Upplaga0
SpråkSvenska
MediatypBok

Detaljer

Stilsäker debut – träffar som ett slag i magenFöre: David Skoglund var fixstjärnan i Stockholms reklamvärld. Han fick de snyggaste tjejerna, gick på de bästa festerna, sprang alltid framåt och var ständigt lika cynisk och briljant. En vinnare som krävde mer och mer.

Efter: David Skoglund är parian i Stockholms reklamvärld. En förlorare som skamset stryker längs gatorna och söker sig själv utan vare sig kompass, karta eller nåd.

Men vad har hänt? Och vad är Tabula Rasa Hotels? Den mystiska hotellkedjan söker en reklambyrå i Sverige och David försöker ro iland det eftertraktade uppdraget. För att få reda på vad som döljer sig bakom Tabula Rasas lyckta dörrar, tvingas han under några febriga veckor konfronteras med sitt eget förflutna.

”En vacker och flintahård historia om att återfinna sig själv och kärleken. Dessutom det skarpaste och mest underhållande som skrivits om den svenska reklamvärlden.”
MONS KALLENTOFT


”Det här är en sällsynt driven debutroman … ett spännande och välskrivet pussel, där ett uppdrag för en hemlighetsfull hotellkedja är en av bitarna. Läsaren fullkomligt kastas in i reklamsnillet Davids liv. Tempot är rasande, utan att tappa i nyanser. … jag bara måste läsa vidare.”
CECILIA GUSTAVSSON (AFTONBLADET SÖNDAG)