Ta den du vill ha

Av Jill Mansell
Skickas inom 1-2 arbetsdagar

Tillgängligt: Slut i lager

84 kr
Beskrivning

Det är inte kärlek Lottie Carlyle letar efter när hon träffar sin nya chef, Tyler Klein. Hon är nöjd med sitt lugna liv som det är: med det vackra huset i den idylliska byn vid havet, med sina – oftast – väluppfostrade barn och den vänskapliga relationen med sin charmige men slarvige exmake. Men Tyler visar sig vara helt perfekt för Lottie. Som i sagan ungefär. Snart har hon fallit för honom, och han för henne. Två singlar som möts och lyckan är nästan gjord. Men det är inte säkert att de har ödet i sina egna händer... Jill Mansell är bosatt i England och har haft stora framgångar med sina romantiska och varma romaner.
Läs mer

Mer information

ISBN9789151848402
FörlagPrisma
Författare Jill Mansell
BandtypInbunden
Upplaga1
SpråkSvenska
MediatypBok

Detaljer

Tyler visar sig vara helt perfekt för Lottie. Som i sagan ungefär. Snart har hon fallit för honom, och han för henne. Två singlar som möts och lyckan är nästan gjord. Men det är inte säkert att de har ödet i sina egna händer.

Det är inte kärlek Lottie Carlyle letar efter när hon träffar sin nya chef, Tyler Klein. Hon är nöjd med sitt lugna liv som det är: med det vackra huset i den idylliska byn vid havet, med sina – oftast – väluppfostrade barn och den vänskapliga relationen till sin charmige men slarvige ex-make. Men Tyler visar sig vara helt perfekt för Lottie. Som i sagan ungefär. Snart har hon fallit för honom, och han för henne. Men ändå kan de inte börja leva lyckliga i alla sina dagar.
Lotties barn avskyr nämligen Tyler. Och när charmören Seb visar henne intresse blir barnen som tokiga i honom istället. Lottie blir förvirrad; Seb är svår att värja sig ifrån, men samtidigt är han ju inte Tyler. Och kanske är han inte ens den han utger sig för att vara? Lotties tillvaro blir alltmer komplicerad.
Vad ska den sanna kärleken göra nu?