Staket och grindar

Av Dag Thorstensen
  lager
Skickas inom 1-2 arbetsdagar

Tillgängligt: I lager

88 kr
Beskrivning

Ett välgjort staket med passande grind ser dekorativt och trevligt ut. Dessutom kan det ge vind- och insynsskydd. Ett staket mot grannen och ut mot vägen markerar också tomtgränsen och förhindrar att barn och husdjur kommer på avvägar.
 Det är inte svårt att bygga sitt eget staket, oavsett om man vill ha ett lågt villastaket eller en rustik gärdsgård. Här visar författaren hur det går till, från grundarbete till uppsättning och underhåll. Du får också inspirerande tips och synpunkter på olika typer av staket och grindar och hjälp att välja alternativ som passar ihop med huset och dina behov och önskningar.
Läs mer

Mer information

ISBN9789137120881
FörlagBokförlaget Forum
Författare Dag Thorstensen
BandtypKartonnage
Upplaga0
SpråkSvenska
MediatypBok

DetaljerBygg staketet och grinden själv 

Ett välgjort staket med passande grind ser dekorativt och trevligt ut. Dessutom kan det ge vind- och insynsskydd. Ett staket mot grannen och ut mot vägen markerar också tomtgränsen och förhindrar att barn och husdjur kommer på avvägar. Det är inte svårt att bygga sitt eget staket, oavsett om man vill ha ett lågt villastaket eller en rustik gärdsgård. Här visar författaren hur det går till, från grundarbete till uppsättning och underhåll. Du får också inspirerande tips och synpunkter på olika typer av staket och grindar och hjälp att välja alternativ som passar ihop med huset och dina behov och önskningar. 

Ur innehållet: 
¤ Trästaket
¤ Stående spjälor och liggande
¤ Nätstängsel och gärdsgårdar
¤ Läväggar och skärmande staket
¤ Grindstolpar och grindar
¤ Olika material, trä, sten, järn och stål
¤ Grundläggning
¤ Uppsättning
¤ Ytbehandling och underhåll 

Dag Thorstensen är timmerman och journalist. Han har skrivit en lång rad böcker inom sitt fackområde.