Smart och lat : stressdoktorns bästa råd till alla tokstressade

Det här är boken för dig som ligger sömnlös över omorganisationen på jobbet eller träningsrundorna som aldrig blir av. Som inte kan njuta av en kopp kaffe en vårdag utanför huset eftersom grannarna är i full fart med att kratta, snickra, sätta surdegar och plantera trendiga lökar. En bok för dig som inte lyckas klämma in barn, karriär, kärlek, kompisar, föräldrar, intressen, hemrenoveringar och egen tid i ett och samma liv. Här får du lära dig hur du blir lite mera smart och lat av Sveriges främsta föreläsare inom stresshantering.
Läs mer
Skickas inom 1-2 arbetsdagar

Tillgängligt: Slut i lager

29 kr

Mer information

ISBN 9789113049076
Förlag Norstedts
Författare Tomas Danielsson, Mattias Andersson
Bandtyp Övrigt
Upplaga 1
Språk Svenska
Mediatyp Bok

Detaljer

Det här är boken för dig som ligger sömnlös över omorganisationen på jobbet eller träningsrundor som aldrig blir av. Som inte kan njuta en kopp kaffe en vårdag utanför huset eftersom grannarna är i full fart med att kratta, olja, snickra, sätta surdegar och plantera trendiga lökar. En bok för dig som inte lyckas klämma in barn, karriär, kärlek, kompisar, träning, intressen och egen tid i ett och samma liv.

Tomas Danielsson är en av Sveriges mest anlitade föredragshållare och handledare inom området stresshantering. Genom en lång rad medieframträdande, på scen och genom böckerna Vad vore livet utan stress och Körskola för livet har han med sunt förnuft och humor väglett hundratusentals svenskar genom alla de utmaningar livet bjuder på.

Träningsrundorna som aldrig blir av, surdegar som ska sättas, hemrenoveringar och umgänge med familj, släktingar, vänner och arbetskamrater, karriär, kärlek och oro för barnen inför skolstarten - det är lätt att fastna i all stress och känna att allt är eländigt. Tomas Danielsson säger: var smart och lat. Och tillägger att det inte handlar om att sluta jobba och ta sin tillflykt till häng­mattan. Däremot skulle vi alla må bättre av att inte lägga sten på bördan genom att jämföra oss för mycket med andra och sätta upp omöjliga mål - det leder bara till ytterligare stress.