Sluta röka på 1 månad

Av Marie-Louise Breuning
  lager
Skickas inom 1-2 arbetsdagar

Tillgängligt: I lager

103 kr
Beskrivning

Att sluta röka är en klok och viktig satsning på dig själv. En satsning som gör dig starkare, rikare, friskare och vackrare. Och fri från ditt beroende! Marie-Louise Breuning, som är hjärtsjuksköterska och före detta rökare, ger på ett enkelt och pedagogiskt sätt helt utan pekpinner vägledning genom hela sluta-röka-processen. Boken är uppdelad i tre olika faser: förberedelse, handling och bibehållande och behandlar ämnen som olika rökartyper, fysiskt och psykiskt beroende, bryta vanor, nikotinersättning, abstinens och viktproblem.
Läs mer

Mer information

ISBN9789151850061
FörlagPrisma
Författare Marie-Louise Breuning
BandtypKartonnage
Upplaga1
SpråkSvenska
MediatypBok

Detaljer

Äntligen är den här! Boken som hjälper dig att sluta röka på en månad. Enkelt och pedagogiskt, helt utan pekpinner, ger den vägledning genom hela sluta-röka-processen.

Boken är uppdelad i tre olika faser: förberedelse, handling och bibehållande. Mycket kring bokens innehåll är koncentrerat kring rökvanorna, vilket är avgörande för om du ska lyckas sluta röka eller inte. Det gäller nämligen att du kan bryta dina vanor.
Förberedelsen är också viktig för att du ska lyckas. Att röka är ju en livsstil, en del av din personlighet. Abstinensen efter nikotinet kan vara lättare att bemästra än att förändra din personlighet. Det gäller att du är positivt inställd till att förändra ditt liv.
Boken hjälper dig vidare att identifiera vilken rökartyp du är. Du kommer att upptäcka att du röker många gånger i onödan.
Efter den grundliga förberedelsen är det dags att göra en handlingsplan, en nedtrappningsplan som du ska följa under en månad. Du får tips på nikotinersättning och råd och hjälp när det gäller abstinenssymtom, som ilska, stress, depression osv.
Dag för dag, steg för steg kommer den här boken att vara din livlina och hjälpa dig till ett rökfritt liv.

Ur innehållet:
* Vilken rökartyp är du?
* Fysiskt beroende
* Psykiskt beroende
* Bryt vanan
* Nikotinersättning
* Abstinens
* Viktproblem