Skriv : För att bli läst!, E-bok

av Tomas Lindbom
E-bok
Skickas direkt via e-post

Alla kan skriva. Visst är det så. Det är samtidigt lika självklart att en del texter engagerar mer än andra. Och att en text kan vara glasklar medan en annan är rörig och saknar struktur.

Läs mer
Din vardag på jobbet är full av möten med andra människor. En stor del av dem sker via det skrivna ordet i de sociala medierna. Ofta behöver du också kunna formulera dig övertygande i en rapport eller i en inbjudan till ett seminarium. Behovet av att lära sig att kommunicera på rätt sätt bara ökar, och det gäller mer än någonsin att skriva för att bli läst.
Skriv ger dig grunderna i professionellt skrivande och är till för dig som skriver utan att vara utbildad författare eller journalist. Du lär dig bygga en text som blir tydlig och engagerande. Du lär dig att konkretisera och berätta istället för att bara informera torrt och tråkigt. Du lär dig övertygandets konst och att använda en text för att bygga relationer.
Skriv handlar om sociala medier och om texter i brevform, i trycksaker, på webben och i tidningar. Här finns konkreta exempel och övningar med koppling till arbetslivet.
Boken lämpar sig både för individuella studier och i kurssammanhang inom företag, myndigheter och organisationer.

SKU 9789147098569

Mer information:

Isbn 9789147098569
Förlag Liber
Utgivningsdatum 14 nov. 2012
Typ E-bok
Format Epub med vattenmärkning
Språk Svenska
Författare Tomas Lindbom