Laddar ...
Dödlig fjäril

Dödlig fjäril

Svart Inka

Svart Inka

Skärvor

77,00 kr
Skickas inom 1-2 arbetsdagar
Isbn 9789163784286
Förlag Blommas Böcker AB
Publiceringsdatum 28 juli 2015
Media format Bok
Format Pocket
Upplaga 1
Språk Svenska
Längd 508 sidor
Författare LiseLotte Divelli
Cover design Wetterberg, Peter
Fotograf Divelli, LiseLotte
Alternativa produkter
av LiseLotte Divelli
Bok
Närpoliserna Micke Ståhl och Fredrik Flink skickas på ett larm gällande en misshandlad tonårsflicka. Det som istället möter dem är så fruktansvärt att livet tillfälligt stannar upp.

Stefan Andreason, president för Rubicon Mc Stockholm, har skrapat ihop ett par timmar av ledig tid. Med sin fru Carina njuter han av en romantisk åktur på motorcykeln.
Strax innan de är hemma ser de hur det varma solskenet skiftar till ett iskallt hav av flammande blått ljus. Polisbilar och andra räddningsfordon har invaderat deras egendom.
De stannar till för att försöka förstå vad det är som pågår. Trots Stefans svärande åsikter om snutar och olagliga razzior börjar deras fasader att rämna när de kör den sista biten hem.
?Stefan?, kvider Carina. ?Ungarna??

Förintad i ett dovt vakuum försöker Stefan Andreason desperat att hantera sin nya verklighet. Förmågan till rationella tankar har försvunnit. Sakta men säkert börjar han inse vidden av sveket som har drabbat honom.
Tragedin sveper med sig allt i sin väg och triggar igång det som borde vara begravt. De inblandade poliserna ställs inför beslut som aldrig skulle behöva fattas och som i slutändan får förödande konsekvenser.
Skriv din egen recension
Du recenserar:Skärvor