Sjuårskrisen

Av Josie Lloyd, Emlyn Rees
  lager
Skickas inom 1-2 arbetsdagar

Tillgängligt: I lager

45 kr
Beskrivning

En varm, dråplig och underhållande roman om familjeliv, relationer och kärlek

Amy och Jack har levt tillsammans i sju år. Vardagsbestyren med tvååriga sonen Ben sliter på relationen och både Amy och Jack längtar efter spänning och passion. När Amy ska hjälpa en väninna att hitta en dejt kan hon inte undgå att själv bli intresserad. Och när Jack får jobb i trädgården till ett av Londons finaste hus står han plötsligt öga mot öga med en vacker kvinna i sexiga underkläder.


Läs mer

Mer information

ISBN9789170016592
FörlagMånpocket
Författare Josie Lloyd, Emlyn Rees
BandtypÖvrigt
Upplaga0
SpråkSvenska
MediatypBok

DetaljerUppföljare till succéromanen Tillsammans!

Amy och Jack har levt tillsammans i sju år. Numera är de gifta och har tvååriga sonen Ben ihop. Liksom i sin förra bok, Tillsammans, berättar de här omväxlande i kapitlen om sin syn på livet.
 Jack jobbar som trädgårdsmästare. Amy är hemma med Ben. Hon funderar bland annat över hur hennes liv kunde ta en sådan absurd vändning – från att ha varit mitt uppe i en spännande karriär i modebranschen till ett liv där dagarna kretsar kring barnmat, blöjor och jobbiga väninnor.
 Vardagsbestyren sliter på relationen och både Amy och Jack längtar efter spänning och passion. Varför verkar alla andra ha det så mycket roligare? När Amy ska hjälpa en väninna att hitta en dejt på nätet kan hon inte undgå att själv bli lite intresserad.
 Och när Jack får jobb i trädgården till ett av Londons finaste hus, blir han indragen i ett äktenskapsgräl – och står plötsligt öga mot öga med en rik och vacker kvinna i sexiga underkläder ...

En varm, dråplig och underhållande roman om familjeliv, relationer och kärlek.