Pulsträna

Av Jonas Gustrin
  lager
Skickas inom 1-2 arbetsdagar

Tillgängligt: I lager

29 kr
Beskrivning

70 färdiga träningsprogram för både nybörjaren och den vane maratonlöparen

Anpassa träningen efter dagsformen. Skräddarsy varje pass efter dina förutsättningar. Få snabba, säkra och bestående resultat. Träningsexperten Jonas Gustrin ger dig inspirerande tips på utmanande och lättillgängliga träningspass.


Läs mer

Mer information

ISBN9789172321830
FörlagMånpocket
Författare Jonas Gustrin
BandtypÖvrigt
Upplaga0
SpråkSvenska
MediatypBok

DetaljerFörbättra resultaten med pulsträning

Med hjälp av pulsen kan du göra din träning effektivare. Du kan anpassa varje pass efter dagsformen och skräddarsy träningen efter dina förutsättningar så att du på ett smidigt sätt når de resultat du eftersträvar.

Träningsexperten Jonas Gustrins bok Pulsträna är en praktisk träningshandbok med korta, enkla och tydliga förklaringar för dig som vill börja pulsträna. För att boken ska vara så praktisk som möjligt ligger fokus på lättillgängliga och effektiva träningsprogram som ger bestående resultat. Alla träningsprogram är pulsbaserade och anpassade efter olika prestationsnivåer. Det här är med andra ord en bok som passar både nybörjaren och den vane maratonlöparen, eller varför inte ett fotbollslag?

Förutom de cirka sjuttio träningsprogrammen får du lära dig de grundläggande pulsträningsprinciperna och hur du bäst förbereder dig inför din pulsträning, till exempel hur du räknar ut din maxpuls, vilopuls och arbetspuls. Du får också hjälp med förslag på färdiga träningsprogram.

Exempel på träningspass i boken:
* Distanspass – längre träning med relativt låg intensitet
* Tempopass – ett högre tempo för kortare distanser
* Intervallpass – högintensiv träning för tävlingssammanhang
* Pass för återhämtning och träningsvariation