Pink! : den rosa kokboken

Av Peter Norman
Skickas inom 1-2 arbetsdagar

Tillgängligt: Slut i lager

204 kr
Beskrivning

Den första gay-kokboken! Ja mer ändå, den ultimata gay-livsstils-kokboken! Kocken och matstylisten Peter Norman är mannen som vill att livet ska vara roligt jämt. Och ser till att det blir det. Han har valt ut de absolut härligaste, galnaste och sexigaste platserna i världen till sin kokbok. Under ett års tid har han rest runt, ätit exotiska lammkorvar i Marrakech, frossat i hummer i Barcelona och druckit champagne så det sprutar i San Francisco. Överväldigande matmarknader i Nice har varvats med vilda klubbnätter på Ibiza och ren och skär lyx i Bangkok. Resan har kryddats med spontana spännande möten med fantastiska människor – och servitörer sötare än baklava. Pink! Den rosa kokboken har han gjort tillsammans med fotografen Mikael Strinnhed och journalisten Marie-Louise Marc, som skrivit texten utifrån Peters färgsprakande upplevelser. Monica Eskedahl har formgivit.
Läs mer

Mer information

ISBN9789151848303
FörlagPrisma
Författare Peter Norman
BandtypInbunden
Upplaga1
SpråkSvenska
MediatypBok

Detaljer

Den första gay-kokboken! Ja mer ändå, den ultimata gay-livsstils-kokboken!
”Jag vill att det alltid ska vara fest!”, säger Peter Norman, som inte begriper sig på vardagar. ”Livet är som ett tapasbord, det är bara att ta för sig!”
Och fest är det! Fantastisk mat och njutande människor – jorden runt!

Han är mannen som vill att livet ska vara roligt jämt. Och ser till att det blir det.
Kocken och matstylisten Peter Norman har valt ut de absolut härligaste, galnaste och sexigaste platserna i världen till sin rosa kokbok. Under ett års tid har han rest runt, ätit exotiska lammkorvar i Marrakech, frossat i hummer i Barcelona och druckit champagne så det sprutar i San Francisco. Överväldigande matmarknader i Nice har varvats med vilda klubbnätter på Ibiza och ren och skär lyx i Bangkok. Resan har kryddats med spontana spännande möten med fantastiska människor – och servitörer sötare än baklava.
Pink! Den rosa kokboken är inte bara en kokbok med underbart goda recept, den är Peter Normans recept på livsnjutning. En studie i konsten att göra varje dag till en fest.
Pink! Den rosa kokboken har han gjort tillsammans med fotografen Mikael Strinnhed, som tagit bilder i alla möjliga och omöjliga situationer och journalisten Marie-Louise Marc, som skrivit texten utifrån Peters färgsprakande upplevelser. Monica Eskedahl har formgivit.
I Pink! Den rosa kokboken kittlas både smaklökarna och fantasin.