Otrohetsdieten

Av Eva Cassady
  lager
Skickas inom 1-2 arbetsdagar

Tillgängligt: I lager

29 kr
Beskrivning

En skarp och underhållande samtidsroman som driver med vår tids bantningshets

40 år, 80 kilo tung. Kommer någon någonsin att vilja ha henne igen?

Eva är dryga fyrtio år, bosatt i New York där hon arbetar som redaktör på en tidskrift. Hon är sedan många år gift med David men deras äktenskap har börjat gå på tomgång. Egentligen är ju Eva fortfarande en kvinna med drömmar och begär, men hennes nuvarande gråa liv kan summeras i de siffror som hennes badrumsvåg visar. Och genom åren har hon håglöst testat de flesta tänkbara bantningsmetoder utan framgång.

Så får Eva oväntat i uppdrag att intervjua en firad arkitekt som hon för många år sedan hade ett kort men passionerat förhållande med. Hon känner plötsligt hur hennes önskan att gå ner i vikt växer sig allt starkare . Medan hon kämpar på gymmet funderar hon över hur det skulle vara att träffas igen.

Otrohetsdieten är en underhållande och skarp samtidsroman som driver med vår tids bantningshets, men också en insiktsfull skildring av ett vuxet förhållande där behovet av förändring är akut.


Läs mer

Mer information

ISBN9789170016424
FörlagMånpocket
Författare Eva Cassady
BandtypÖvrigt
Upplaga0
SpråkSvenska
MediatypBok

DetaljerEn underhållande och skarp samtidsroman som driver med vår tids bantningshets, men också en insiktsfull skildring av ett vuxet förhållande där behovet av förändring är akut.

Eva är dryga fyrtio år, bosatt i New York där hon arbetar som redaktör på en tidskrift. Hon är sedan många år gift med David och tillsammans har de en dotter i 20-årsåldern. Deras äktenskap har börjat gå på tomgång och Eva har genom åren testat de flesta tänkbara bantningsmetoder utan framgång. När hon får i uppdrag att intervjua en firad arkitekt, som hon för många år sedan hade ett kort men passionerat förhållande med, blir hennes önskan att gå ner i vikt allt starkare. Medan hon kämpar på gymmet funderar hon över hur det skulle vara att träffas igen.

Otrohetsdieten är en underhållande och skarp samtidsroman som driver med vår tids bantningshets, men också en insiktsfull skildring av ett vuxet förhållande där behovet av förändring är akut.