Nu eller aldrig

Av Meg Cabot
  lager
Skickas inom 1-2 arbetsdagar

Tillgängligt: I lager

86 kr
Beskrivning

Tio saker som jag, Samantha Madison, inte är redo för:10. Att tillbringa thanksgiving på presidentens lantställe Camp David ... 9. ... tillsammans med min pojkvän, presidentens son. 8. Han verkar vara inne på att vi ska ta vår relation "ett steg längre" ... 7. ... vilket jag tyvärr råkade berätta i direktsändning på MTV ... 6. ... där det egentligen var meningen att jag skulle stödja presidentens ganska tvivelaktig syn på familj, moral och ? ja ? sex! 5. Att klara av mitt extrajobb på Potomac video ... 4. ... samtidigt som jag är ungdomsambassadör för FN (vilket jag inte får betalt för). 3. Att bli antastad på tunnelbanan för att jag är "den rödhåriga tjejen som räddade presidentens liv". Jag som just har tonat håret midnattsebenholts. 2. Att för första gången i mitt liv uppleva att min superpopulära syster inte får killen hon gillar. Och vad jag VERKLIGEN inte är redo för just nu: 1. Att på ett chockartat sätt få reda på att "teckna levande modeller" i själva verket betyder "rita av nakna människor".Meg Cabot, författaren till succéserien En prinsessas dagbok, kommer här med den efterlängtade fortsättningen på Washington D.C. Rolig, cool och romantisk läsning!
Läs mer

Mer information

ISBN9789185243754
FörlagTiden
Författare Meg Cabot
BandtypKartonnage
Upplaga1
SpråkSvenska
MediatypBok

Detaljer

Tio saker som jag, Samantha Madison, inte är redo för:

10. Att tillbringa thanksgiving på presidentens lantställe Camp David ...
9. ... tillsammans med min pojkvän, presidentens son.
8. Han verkar vara inne på att vi ska ta vår relation "ett steg längre" ...
7. ... vilket jag tyvärr råkade berätta i direktsändning på MTV ...
6. ... där det egentligen var meningen att jag skulle stödja presidentens ganska tvivelaktig syn på familj, moral och ? ja ? sex!
5. Att klara av mitt extrajobb på Potomac video ...
4. ... samtidigt som jag är ungdomsambassadör för FN (vilket jag inte får betalt för).
3. Att bli antastad på tunnelbanan för att jag är "den rödhåriga tjejen som räddade presidentens liv". Jag som just har tonat håret midnattsebenholts.
2. Att för första gången i mitt liv uppleva att min superpopulära syster inte får killen hon gillar.
Och vad jag VERKLIGEN inte är redo för just nu:
1. Att på ett chockartat sätt få reda på att "teckna levande modeller" i själva verket betyder "rita av nakna människor".

Meg Cabot, författaren till succéserien En prinsessas dagbok, kommer här med den efterlängtade fortsättningen på Washington D.C. Rolig, cool och romantisk läsning!