Laddar ...

NOKflex Matematik 5000 Kurs 4 Blå, Lärare

av Lena Alfredsson , Hans Heikne , Patrik Erixon , Kajsa Bråting
Digitalt läromedel

Denna licens är endast för lärare!

Om du inte är registrerad lärare hos Gleerups behöver du efter genomfört köp skicka kopia på din lärarlegitiomation till [email protected] Efter vi har granskat får du tillång till licensen.

Är du elev behöver du istället köpa elev-versionen. Kontakta kundtjänst om du behöver hjäp att hitta rätt licens för dig.

Läs mer
348,25 kr
I Lager
Skickas direkt via e-post
Mer information:
Isbn9789127446625
FörlagNatur & Kultur Läromedel
Publiceringsdatum14 aug. 2018
TypOnlineprodukt
UtbildningsnivåVuxenutbildning
SpråkSvenska
SerieNOKflex
Författare Lena Alfredsson, Hans Heikne, Patrik Erixon, Kajsa Bråting
Skriv din egen recension
Du recenserar:NOKflex Matematik 5000 Kurs 4 Blå, Lärare
Smartare matematikundervisning som stöttar lärare och elev

Med NOKflex Matematik 5000 får du tillgång till ett heltäckande interaktivt matematikläromedel som ger stöd både för elevens individuella lärande och för lärarledd undervisning.

NOKflex Matematik 5000 bygger på innehåll från serien Matematik 5000, Natur & Kulturs matematikläromedel för gymnasiet. Det är ett komplett läromedel som behandlar allt centralt innehåll i kursplanen och har en tydlig koppling till förmågorna. Läs mer om Matematik 5000.

Stöd för att fokusera på rätt områden

Med NOKflex kan du enkelt leda och följa varje elevs lärande och utveckling. Du får även värdefulla verktyg till att variera undervisningen. NOKflex visar vilka uppgifter flest elever har problem med så att du kan rikta fokus rätt när du planerar lektionerna. Eleverna skickar in sina lösningar i NOKflex genom att fota av sitt papper eller mata in uppgifterna direkt. Du har sedan möjlighet att skicka en kommentar till eleven och godkänna uppgiften.

Funktioner anpassade för lärare och elev NOKflex Lärare ger dig: statistik som ger en visuell överblick över elevernas arbetsinsats och fokus möjlighet att ta emot elevers lösningsförslag för godkännande verktyg för att variera undervisningen tillgång till NOKflex Elev och dess funktioner. NOKflex Elev ger eleven: direkt återkoppling och hjälp t ex via ledtrådar och filmade genomgångar motivationshöjande spelmoment övningar efter elevens nivå möjlighet att anpassa frågor efter intresse och geografisk position statistik som ger eleven en tydlig överblick över sitt arbete. Färdiga lektionsaktiviteter baserade på förmågorna

Lektionsaktiviteterna erbjuder tekniska förutsättningar för att genomföra gruppaktiviteter med fokus på förmågorna. Aktiviteter och metoder vilar på vetenskaplig grund och du får stöd för att t ex att få igång samtal om matematikens begrepp med hjälp av anpassade verktyg, uppgifter och instruktioner. Det här arbetssättet aktiverar eleverna och gör dem till resurser för varandra.

Inspireras av filmade lektionsaktiviteter

Till varje aktivitet hör en film där du ser hur det kan gå till när lektionsaktiviteten genomförs med elever i klassrummet.

Teknisk beskrivning

NOKflex finns tillgänglig online via en personlig inloggning och fungerar på alla datorer (PC, Mac och Chromebook), surfplattor och smartphones med webbläsare som Google Chrome, Firefox, Safari eller liknande. Du behöver internetuppkoppling.

Läs mer på www.nok.se/tekniskakrav

© 2021 Karlsson E-handel AB - Orgnr: 559029-1430