Nattvägen

Av Kristin Hannah
  lager
Skickas inom 1-2 arbetsdagar

Tillgängligt: I lager

45 kr
Beskrivning

Jude har alltid satt sina barn i första rummet, vilket tycks ha gett resultat: tvillingarna Mia och Zach är både skötsamma och populära. Första dagen i high school lär Mia känna nyinflyttade Lexi Baill, som har ett trassligt förflutet. De blir snart bästa vänner och mamma Jude tar emot den nya flickan med öppen famn. Men när det uppdagas att Lexi och Zach har förälskat sig i varandra tappar den överbeskyddande Jude fotfästet. En varm sommarnatt i slutet av terminen besannas hennes värsta farhågor. De tre ungdomarna tar ett ödesdigert beslut som kommer att slå både familjen Farradays och Lexi Baills liv i spillror.

Nattvägen är en roman som utspelar sig under den period som kanske är den mest slitsamma i många familjer: tonårstiden.


Läs mer

Mer information

ISBN9789174293524
FörlagBonnier Pocket
Författare Kristin Hannah
BandtypÖvrigt
Upplaga0
SpråkSvenska
MediatypBok

Detaljer

Kristin Hannah i högform i familjedrama om frigörelse, sorg, kärlek och försoningJude Farraday har alltid satt barnen i första rummet, vilket tycks ha gett resultat. Tvillingarna Mia och Zach är skötsamma, populära och duktiga i skolan. Första dagen i high school lär Mia känna nyinflyttade Lexi Baill, som har ett trassligt förflutet. De blir snart bästa vänner och mamma Jude tar emot den nya flickan med öppen famn.

När det så småningom uppdagas att Lexi och Zach har förälskat sig i varandra och dessutom smugit med förhållandet bakom föräldrarnas ryggar tappar den överbeskyddande Jude fotfästet. Hon oroar sig allt mer för tonåringarnas framtid och för att någonting hemskt ska hända dem.

En varm sommarnatt i slutet av skolans sista termin besannas Judes värsta farhågor. De tre ungdomarna tar ett ödesdigert beslut som kommer att slå både familjen Farradays och Lexi Baills liv i spillror.

Nattvägen är en berättelse om oro, sorg, kärlek och försoning, där Kristin Hannah gestaltar en familj under den period som kanske är den mest slitsamma i många familjer: tonårstiden.