Mörk flod

Av Jess Walter
  lager
Skickas inom 1-2 arbetsdagar

Tillgängligt: I lager

45 kr
Beskrivning

”Mörk flod är helt enkelt en lysande bok.” Helsingborgs Dagblad

Allt verkade gå som planerat. Caroline Mabry stannar till på gångbron över Spokande River och ser sig omkring. Hennes två kolleger i civila kläder är på plats. En av många knarklangare ska tas på bar gärning.

Det är ett rent rutinuppdrag. Men när Carline får et mobilsamtal följer oväntade händelser slag i slag. Några timmar senare hittas kroppen av en ung prostituerad kvinna i floden, det första av många offer, och snart förstår polisen att en seriemördare går lös. Livet i den lilla staden blir sig aldrig mer likt.

Caroline och hennes kolleger för en kamp mot klockan i skuggan av mediernas jakt på nyheter, politiskt maktspel och experternas inkompetens. Samtidigt kämpar hon med privata problem, en gnagande ångest och känsla av overklighet. Som kvinna och polis finner sig Caroline snart indragen i en psykopats surrealistiska värld, en värld där mördaren har siktet inställt på henne själv

”Mörk flod är en skrämmande och mörk berättelse …” Falu Kuriren

Jess Walter är journalist med inriktning på kriminologi och har bland annat bevakat rättegången mot O.J. Simpson. Mörk flod är hans första bok på svenska.


Läs mer

Mer information

ISBN9789170015632
FörlagMånpocket
Författare Jess Walter
BandtypÖvrigt
Upplaga0
SpråkSvenska
MediatypBok

Detaljer