Mina döttrars systrar

Av Barbara Voors
Skickas inom 1-2 arbetsdagar

Tillgängligt: Slut i lager

29 kr
Beskrivning

"...en fin skildring av väntan och längtan, av moderskapets, vänskapens och kärlekens många ansikten - och mycket mer." Femina

Efter att ha varit försvunnen i åtta år återfinns Lucy på ett sjukhus i New York. I hopp om att hon ska vakna ur medvetslösheten berättar hennes storasystrar Annie och Mimmi om sina liv i Stockholm.

Mimmi har ständigt sökt flykten i tron att livet pågår någon annanstans, var som helst förutom i barndomshemmet där ingen får luft. Annie har levt sitt liv som fastfrusen i obestämd väntan på något, medan pojkvännen Kristian skriver musik till hennes gymnasiedikter med oväntade konsekvenser. I fonden står mamma Thea, martyr och tyrann i ett.

Medan Lucy ligger stum och orörlig i dödens väntrum frågar hennes systrar sig: Hur länge kan man be en älskade vänta på en? Är längtan alltid förgäves?

"Voors vet precis hur man får en publik att läsa vidare" Upsala Nya Tidning

"En berättelse som går in i hjärtat, om längtan, kärlek och martyrskap." Plaza Kvinna

"Mina döttrars systrar är definitivt en uppslukande roman att försvinna i." Ystads Allehanda

Barbara Voors är född 1967 och bor med man och två barn i Nacka utanför Stockholm. Hon debuterade 1990 med Älskade du och fick sitt genombrott med romanen Syster min som blev en stor succé i Månpocket.


Läs mer

Mer information

ISBN9789170012815
FörlagMånpocket
Författare Barbara Voors
BandtypÖvrigt
Upplaga0
SpråkSvenska
MediatypBok

Detaljer