Lovisas fotbollsskola

Av Mats Wänblad, Mattias Danielsson
  lager
Skickas inom 1-2 arbetsdagar

Tillgängligt: I lager

76 kr
Beskrivning

Fotbollsfeber!Fotboll är sporten som lockar fler och fl er tjejer! Lovisa – huvudpersonen i tjejfotbollsserien om Råninge BK – är guiden i den här suveräna boken om spelet, laget och proffsens bästa knep. Instruktiva sidor om teknik och spel, utrustning och ”fotbollsspråk” varvas med personliga intervjuer med kända damlandslagsspelare och Lovisas egna funderingar. En oslagbar introduktionsbok – första fotbollsskolan för tjejer!
Läs mer

Mer information

ISBN9789129664447
FörlagRabén & Sjögren
Författare Mats Wänblad, Mattias Danielsson
BandtypKartonnage
Upplaga1
SpråkSvenska
MediatypBok

Detaljer

Fotboll är sporten som lockar fler och fler tjejer! Lovisa - huvudpersonen i tjejfotbollsserien om Råninge BK - är guiden i den här suveräna boken om spelet, laget och proffsens bästa knep. Instruktiva sidor om teknik och spel, utrustning och "fotbollsspråk" varvas med personliga intervjuer med kända damlandslagsspelare och Lovisas egna funderingar. En oslagbar introduktionsbok - första fotbollsskolan för tjejer!

Hur skapar man en spännande, kul, faktaspäckad och instruktiv fotbollsskola? Jo man beställer en bok av Mattias Danielsson, fotbollsfantast, författare och journalist på Kamratposten och Mats Wänblad, författare (bl.a. till Lovisa-böckerna) och fotbollstränare för ett tjejlag!

Den här boken är unik - den första fotbollsskolan för tjejer. Vi får möta Josefin Öqvist, Hedvig Lindahl och några andra landslagsspelare i intervjuer där de också bjuder på sina bästa tricks: räddningar i mål, försvarsspel, nickar, dribbling, anfallsspel och mycket annat.

Illustrationer av Per Gustavsson och Nina von Rüdiger, foto av bl.a. Stefan Bohlin och Göran Billesson.