Känd till 4 %

Av Deborah Schoeneman
  lager
Skickas inom 1-2 arbetsdagar

Tillgängligt: I lager

84 kr
Beskrivning

22-åriga Kate Simon vill helst se sig som en grävande reporter när hon får jobb som skvallerkrönikör på New York Examiner. Hon ska mingla med de inbjudna men hålla huvudet kallt - det ingår i jobbet att alltid vara den sista som lämnar en kändisfest, och att vara beredd att rapportera om det efteråt. Kate kastas in i en lika glittrig som solkig värld där relationerna är lika flyktiga som kändisgraden hos de celebriteter de bevakar. Men det inte är lätt att hålla distansen när man väl tillhör den innersta kretsen. Särskilt inte när man själv får känslor som inte kan styras, och hemligheter som måste hållas. Deborah Schoeneman är skrivande redaktör för bland annat New York Post, Village Voice och New York Magazine. Känd till 4% är hennes debutroman.
Läs mer

Mer information

ISBN9789151848600
FörlagPrisma
Författare Deborah Schoeneman
BandtypInbunden
Upplaga1
SpråkSvenska
MediatypBok

Detaljer

Deborah Schoenemans debutroman, Känd till 4 %, är en närgången skildring av en bisarr industri, full av karaktärer och hemligheter som är lika mörka och förföriska som staden de rör sig i, New York.

22-åriga Kate Simon vill helst se sig som en grävande reporter när hon får jobb som skvallerkrönikör på New York Examiner. Hon ska mingla med de inbjudna men hålla huvudet kallt – det ingår i jobbet att alltid vara den sista som lämnar en kändisfest, och att vara beredd att rapportera om det efteråt.
Kate kastas in i en lika glittrig som solkig värld av mutor och rykten. Tillsammans med sina kollegor Tim Mack och Blake Bradley utforskar hon Manhattans undre värld medan stadens höjdare navelskådas. Ytterligheterna visar sig hänga tätt ihop.
Men alla tre får lära sig att det inte är lätt att hålla distansen när man väl tillhör den innersta kretsen. Och särskilt inte när man själv får känslor som inte kan styras, och hemligheter som måste hållas.
I en tillvaro där allt snurrar med blixtens hastighet är relationerna lika flyktiga som kändisgraden hos de celebriteter de bevakar. Vänner, älskare och fiender kommer och går. De unga krönikörerna måste själva komma på vem som är värd att stå upp för. Och vad som är värt att försvara.