Idolen

Av Meg Cabot
  lager
Skickas inom 1-2 arbetsdagar

Tillgängligt: I lager

29 kr
Beskrivning

Sköna karaktärer, fyndiga dialoger och massor av härlig romantik - här finns allt chick lit-läsaren kan önska! Nu i pocket!
Läs mer

Mer information

ISBN9789173710831
FörlagTiden
Författare Meg Cabot
BandtypÖvrigt
Upplaga2
SpråkSvenska
MediatypBok

Detaljer

Sköna karaktärer, fyndiga dialoger och massor av härlig romantik - här finns allt chick lit-läsaren kan önska! Nu i pocket!

Jenny Greenley har en stor talang - hon är bra på att behålla hemligheter och lösa andra människors problem! Hon är faktiskt så bra på det att hon anonymt svarar på läsarbrev och ger råd i skoltidningens frågespalt "Fråga Annie".

När den nittonåriga Hollywoodstjärnan Luke Striker kommer till Jennys skola för att göra research inför en roll, får Jenny därför till uppgift att visa honom runt. Ingen mer än hon får veta vem han egentligen är. Men Luke gör det inte lätt för henne, snart har han ett helt band av paparazzifotografer och kvällstidningar efter sig … Mycket hinner hända innan Jenny lyckas få kontroll på situationen, och utan att hon vet hur det gick till befinner hon sig plötsligt mitt i rampljuset!

En perfekt bok att sätta i händerna på tjejerna när de läst ut "En prinsessas dagbok" och bara håller på att dö av längtan efter mer smaskig, rolig och snabbläst njutning. Alla som gillade prinsessan Mia kommer att älska Jenny Greenley!