I virvlande dans

Av Joanne Harris
  lager
Skickas inom 1-2 arbetsdagar

Tillgängligt: I lager

115 kr
Beskrivning

I virvlande dans är Joanne Harris första novellsamling. I dessa tjugotvå berättelser bland förortshäxor, åldrande monster och självmordsbenägna lotterivinnare går det mirakulösa hand i hand med det jordiska, det beska med det söta, och det vackra, det groteska, det förföriska och det störande är aldrig långt borta. Joanne Harris, som är en av Storbritanniens mest populära romanförfattare, visar att hon även behärskar novellsskrivandets konst.
Läs mer

Mer information

ISBN9789151844664
FörlagPrisma
Författare Joanne Harris
BandtypInbunden
Upplaga1
SpråkSvenska
MediatypBok

Detaljer

Förortshäxor, trotsiga gamla damer, åldrande monster, självmordsbenägna lotterivinnare, vargmän, delfinkvinnor och medelålders tillverkare av läderkläder – i dessa tjugotvå noveller av författaren till bl a Kärlekens dårar och En doft av apelsin går det mirakulösa hand i hand med det jordiska, det beska med det söta, och det vackra, det groteska, det förföriska och det störande är aldrig långt borta.

I virvlande dans är Joanne Harris första novellsamling. Som hon skriver i sitt förord kan en bra novell överraska, antända och lysa upp. Den kan ge levande, anarkistiska glimtar av andra världar, andra människor. Här visar hon att hon lever upp till sina ord genom ett vittomspännande register av berättelser för vår tid, som förnöjer, överraskar och skrämmer på en och samma gång. Listigt, roligt, ibland provokativt men alltid personligt – I virvlande dans visar en ny sida av Joanne Harris. Så låt er frestas. Det är ju, trots allt, bara fråga om dans.