Hitta kärlek : lär dig flirta, dejta och älska

Av Carolin Dahlman
Skickas inom 1-2 arbetsdagar

Tillgängligt: Slut i lager

29 kr
Beskrivning

 

 Varför ringer han inte? Vem är rätt för mig? Kommer jag aldrig mer att känna fjärilar i magen? Får man ha sex första kvällen?

Hitta kärlek är boken för alla singlar på jakt efter den rätta! Kärlekscoachen Carolin Dahlman guidar i den spännande lek som flirt och dejting kan vara. ”Coacha dig själv i att tänka rätt – för att hitta Rätt”, skriver författaren. Boken ger verktyg för att lära känna sig själv, ta reda på vad man söker och kunna utvecklas. Läsaren får tips på hur man kan träna mentalt, ändra beteenden, tänka som en vinnare, stärka sin självkänsla och sedan hitta en partner.

Hitta kärlek är lättsamt skriven, men samtidigt seriös. Det handlar mer om att finna äkta kärlek än en flirt för kvällen. Det handlar mer om att bli en magnet för en bra, hållbar relation än att via raggningsknep fixa ett telefonnummer. Det handlar mer om att bli lycklig än att få ligga. 

 ”Läs denna konstruktiva och småroliga handbok, som med mod och stor ömhet tar sig an ett av livets svåraste områden.” Tidningen Komet
Hitta kärlek har ett ganska obekvämt sätt att få mig att inse saker om mig själv, och det är väl det som är Carolin Dahlmans tanke. Väcka upp oss ur vår slummer och inse att det vi bör förändra är oss själva och inte dem vi älskar.” Västerviks-Tidningen

Carolin Dahlman har arbetat med samhällstrender och politik i tio år, som skribent, föreläsare och analytiker. Intresset för personlig utveckling ledde henne in på coaching som ett kraftfullt verktyg för att förstå sig själv och sedan nå dit man vill, så väl i jobbet som i kärlekslivet. Nu jobbar hon heltid som kärlekscoach med att hjälpa singlar finna lyckan.


Läs mer

Mer information

ISBN9789172321014
FörlagMånpocket
Författare Carolin Dahlman
BandtypÖvrigt
Upplaga0
SpråkSvenska
MediatypBok

Detaljer