Gåva från havet

Anne Morrow Lindbergh (1906-2001) gifte sig 1929 med den legendariske flygaren och svenskättlingen Charles Lindbergh; och hon följde sin make på hans flygningar över Nordatlanten. Med stor visdom och insiktsfullhet beskriver hon relationerna mellan man och kvinna inom familjelivet. Den kom också att kallas "den första självhjälpsboken för kvinnor" eftersom den i första hand talade till de kvinnor som i efterkrigstidens USA skulle kombinera barn och familj med hushålls- och förvärvsarbete. Men framför allt är det en vacker liten bok, poetisk och eftertänksam - kontemplativ och njutbar, inte minst tack vare Anita Björks uppläsning. En pärla!
Läs mer
Skickas inom 1-2 arbetsdagar

Tillgängligt: I lager

173 kr

Mer information

ISBN 9789173131636
Förlag Norstedts Audio
Författare Anne Morrow Lindbergh
Bandtyp Ljudbok CD-skiva
Upplaga 1
Språk Svenska
Mediatyp Ljudbok

Detaljer

Anne Morrow Lindbergh (1906-2001) gifte sig 1929 med den legendariske flygaren och svenskättlingen Charles Lindbergh; och hon följde sin make på hans flygningar över Nordatlanten. Med stor visdom och insiktsfullhet beskriver hon relationerna mellan man och kvinna inom familjelivet. Den kom också att kallas "den första självhjälpsboken för kvinnor" eftersom den i första hand talade till de kvinnor som i efterkrigstidens USA skulle kombinera barn och familj med hushålls- och förvärvsarbete.

Men framför allt är det en vacker liten bok, poetisk och eftertänksam - kontemplativ och njutbar, inte minst tack vare Anita Björks uppläsning. En pärla!