Farliga begär : kvinnan mitt i livet : 16 miljonersklubben informerar och inspirerar

Av Ingemo Bonnier, 1.6 miljonerklubben
  lager
Skickas inom 1-2 arbetsdagar

Tillgängligt: I lager

122 kr
Beskrivning

Mat, spel, shopping, sex, alkohol, tabletter, rökning ? vilken är din drog? Detta är en bok om kvinnor som är högkonsumenter av tabletter och alkohol eller har utvecklat ätstörningar, spel-, sex- eller shoppingmissbruk. Kvinnor vars bruk har tippat över till ett missbruk. Boken redogör för hur missbruken uppstår och dess varningssignaler. I porträttform möter vi några av landets främsta kliniker och forskare, som Britt af Klinteberg, Aleksander Perski, Karin Schenck-Gustafsson och Britt-Marie Landgren. Dessutom medverkar skribenter som Märta Tikkanen, Susanne Ljung, Ingela Agardh, Ana Martinez, Eva Rusz, Malena Ivarsson och Lotta Mellberg.
Läs mer

Mer information

ISBN9789151845517
FörlagPrisma
Författare Ingemo Bonnier, 1.6 miljonerklubben
BandtypInbunden
Upplaga1
SpråkSvenska
MediatypBok

Detaljer

Mat, spel, shopping, sex, alkohol, tabletter, rökning – vilken är din drog? Detta är en bok om kvinnors farliga begär, hur de uppstår och dess varningssignaler.
I porträttform möter vi både kända och okända kvinnor som utvecklat ett beroende men tagit sig ur det. Här finns också intervjuer med landets främsta kliniker och forskare.

Många kvinnor som är högkonsumenter av tabletter och alkohol eller har utvecklat ätstörningar, spel- sex- eller shoppingmissbruk, är kvinnor mitt i livet där ett bruk kan ha tippat över till missbruk.
Om farliga begär belyser begäret som sådant, vad som hänt och händer i kroppen rent fysiskt. Boken innehåller inga pekpinnar. Snarare förmedlas lust och glädje att ta tag i situationen samt goda råd om vägar ur missbruk och tillbaka till bruket.
Målgruppen är kvinnor som mitt i livet börjat fundera över sina begär och dess konsekvenser. Kvinnor med frågeställningar som: Hur kan jag få ordning på tillvaron?, Behöver jag söka hjälp?, Vad finns det för hjälp att få?


Här finns intervjuer med landets främsta kliniker och forskare, som Britt af Klinteberg, Aleksander Perski, Karin Schenck-Gustafsson och Britt-Marie Landgren. Dessutom medverkar skribenter som Märta Tikkanen, Susanne Ljung, Ingela Agardh, Ana Martinez, Eva Rusz, Malena Ivarsson och Lotta Mellberg.