10000 produkter

10000 produkter

Eböcker
På Ordochbok.se har vi massor av e-böcker till schyssta priser. Här finns en e-bok för alla, leta i vårt enorma sortiment & hitta din nästa läsupplevelse idag!

Eböcker

Laddar ...
Visa som Rutnät Lista

Sortering

Stigande ordning Fallande ordning
 1. Lycklighet, E-bok
  Lycklighet, E-bok
  Isbn: 9788726781304
  E-bok
  14,50 kr
  Långt bort från gatubelysning och neon var natthimlen stjärnklar och underbar. Eva Bergman hade efter uppbrottet med sin pojkvän, begett sig till sommarstugan för en stillsam tillvaro och tid till att tänka. På den ostörda himlen skymtar hon Betelgause, Rigel och Bältet, och det är vackert, men Eva känner sig inte det minsta lycklig. Allting förefaller meningslöst och hon hör ifrågasättande röster i sitt huvud. Samtidigt har någonting stort börja växa inuti henne...

  'Lycklighet' av Bertil Falk är en av novellerna i antologin 'Förgiftad evighet', skrivna av Novellmästarna 2016.

  Bertil Falk (1933-) är journalist, författare, filmare och förläggare. Han har bland annat arbetat som reporter på tidningen Kvällsposten, som scripwriter på TV3:s nyhetsredaktion i London och drivit företaget Zen Zat AB. Som författare har han skrivit en lång rad deckare, thrillers, science fiction-böcker och noveller. 2018 tilldelades han Oliver Twist-priset av föreningen Novellmästarna.
  Läs mer
 2. Hejdlös åtrå - erotisk novell, E-bok
  Hejdlös åtrå - erotisk novell, E-bok
  Isbn: 9788726813579
  E-bok
  14,50 kr
  Camilla ska åka till Berlin för att hälsa på sin kompis Jessica och Jessica lovar att det finns massor med snygga killar i Tyskland. Camilla inser att det var länge sedan hon hade sex med någon annan än sig själv och utomlands känns det inte lika konstigt att leta efter en engångs-grej. Men redan på bussen på väg ner till Berlin ser hon någon som väcker hennes åtrå ...


  Vicktoria Gilles är en pseudonym för en svensk kvinnlig författare. Hon vill bjuda läsaren på en verklighetsflykt med sina passionerade noveller och hon finner inspiration till berättelserna i varje liten aspekt av vardagen. Hon skriver lättsamt och slänger gärna in både tuffa val och humoristiska situationer.
  Läs mer
 3. Orgasm med öppna ögon, E-bok
  Orgasm med öppna ögon, E-bok
  Isbn: 9789175573212
  E-bok
  13,05 kr

  Dagens lektion handlar om erotiskt tålamod. Hon får inte styra, inte bestämma. Och hon får absolut inte blunda när njutningen blir för mycket för henne att stå emot.

   

  Orgasm med öppna ögon är tredje delen i Clara Jonssons serie Swedish dirty.Clara Jonsson tänjer gränser och tabun i sina noveller, känsliga läsare varnas.

  Läs mer
 4. Färdas utan rötter, E-bok
  Färdas utan rötter, E-bok
  Isbn: 9788726856194
  E-bok
  71,05 kr
  Rudolf Valdén växer upp som ett barnhemsbarn. Det tar lång tid innan de hittar en familj som vill ta hand om honom och under sin uppväxt tvingas han flytta från fosterfamilj till fosterfamilj. Trots osäkerheten finner han någon slags trygghet, bland annat i skolan. Och trots att han saknar riktiga föräldrar tycks det alltid finnas någon vuxen där som tror på honom och bryr sig. Men när han som vuxen väljer att återvända till staden där han växte upp känner han sig långt ifrån säker. Kommer någon att känna igen honom? Under åren har även frågorna om hans bakgrund och riktiga familj växt sig allt större ...

  Herta Elsa Wirén (1899-1991) var en svensk journalist och författare från Skåne. Herta Wirén var även politiskt aktiv och 1934 valdes hon in som första kvinna i Malmös skolstyrelse där hon bidrog till att införa gratis skolmat till alla barn i Malmös skolor.
  Läs mer
 5. Galleriet vid vattnet, E-bok
  Galleriet vid vattnet, E-bok
  Isbn: 9789177893028
  E-bok
  145,00 kr

  Nora och Viktor har bestämt sig för att öppna ett galleri med återvunna saker i Tällberg, och Nora är fast besluten att slå upp dörrarna till midsommar. Men tiden är knapp och det visar sig att ingenting går lika smidigt som hon hoppats på. En dag ropar Nora in en tavla på auktion och hittar ett kärleksbrev som väcker hennes nyfikenhet. Vem är dalkullan på tavlan? Är brevet skrivet till henne? Och vem är avsändaren?

  Samtidigt följer vi Nils på 1960-talet, en ung man som tillsammans med sin dysfunktionella familj flyttat till Insjön. Nils är romantiskt lagd och blir omedelbart förälskad i en kulla i folkdräkt som han ser på ett vykort. Han inser att det är hon eller ingen han vill dela livet med.

  Galleriet vid vattnet är en varm roman om kärlek, drömmar och livsmål. Handlingen är förlagd till Tällberg och Leksand, en miljö med mysiga röda timmerstugor, blomsterfyllda ängar och en glittrande Siljan.

  Läs mer
 6. Nätter i karantän: en erotisk novell, E-bok
  Nätter i karantän: en erotisk novell, E-bok
  Isbn: 9789179692063
  E-bok
  10,43 kr
  "Det dunkade mellan benen på mig. Jag svettades om händerna, kände mig darrig och började få svårt att skriva ordentligt. Det kändes som om det tog längre tid mellan hans meddelanden också. Bara marginellt, men jag undrade om han kände samma. En känsla av stigande kåthet och nervositet. Det kändes precis lika rätt som fel att min ena hand letade sig ner mellan benen samtidigt som jag försökte skriva till honom. Jag var säker på att han gjorde samma sak. Men av någon anledning kunde vi inte erkänna eller berätta det. Inte än." Läs mer
 7. Med extra allt, E-bok
  Med extra allt, E-bok
  Isbn: 9789150766615
  E-bok
  56,55 kr
  ”Är allt till belåtenhet, fröken Parker?”
  Att hon är där för jobb är något som matskribenten Parker Jones glömmer totalt när hon står i garderoben på Las Vegas coolaste barbecuehak och hånglar med en man. Men imorgon ska hon komma tillbaka och recensera maten – och det hetaste på stället är restaurangens sexige ägare, tillika mannen som i detta nu viskar i hennes öra ...
  Läs mer
 8. Bli jobbredo på 49 timmar!, E-bok
  Bli jobbredo på 49 timmar!, E-bok
  Isbn: 9789185089574
  E-bok
  129,05 kr

  Bli jobbredo på 49 timmar är inspirerande läsning och du får alla de instrument du behöver för att på ett strukturerat och metodiskt vis söka arbete, oavsett om du idag är arbetslös eller letar efter nästa steg i karriären.
  Boken ger dig allt du behöver för att inom två dygn kunna söka arbete, strukturerat och målfokuserat. Boken ger dig en helt ny syn på ditt arbetssökande och öppnar upp för din kreativitet och din egen unika strategi.

  Oavsett om du är arbetssökande, funderar på att byta arbete, eller på att kanske helt byta karriär, så är boken Bli jobbredo på 49 timmar “verktygslådan” du behöver för att ta det första steget och sedan fortsätta resten av vägen, mot det mål du satt upp för dig själv.

  Du blir på ett pedagogiskt och lättbegripligt sätt coachad genom alla moment i din jobbsökarprocess och det är du själv som har kontrollen från start.


  Bli jobbredo på 49 timmar är en lättläst bok som passar de allra flesta och som ger dig handfasta råd och tips på hur du snabbast och enklast kommer till det som är målet för dig.
  – Dorothe Engström, Jobbmatchare/ Jobbcoach En Rival AB


  Boken ”49 timmar” är lättläst, intressant och bidrar med många bra tips. Oavsett om du är arbetslös eller har ett arbete så känns det att författaren vänder sig till just dig eftersom du har lätt att känna igen dig i en situation eller tanke. Boken har många konkreta tips och fantastiskt bra verktyg för dig som går i tankar att förändra ditt nuvarande tillstånd.
  – Liliana Bubalo
  Tidigare kontorschef på rekryteringsföretaget Jobbklar Sverige AB:s kontor i Landskrona

  Läs mer
 9. Konsten att flirta som en gudinna, E-bok
  Konsten att flirta som en gudinna, E-bok
  Isbn: 9789189409101
  E-bok
  71,05 kr

  ”Bara för att jag inte fick kontakt med någon av killarna igår betyder inte det …”
  ”Jo, Em”, säger Tessie med mjuk röst och lägger huvudet på sned. ”Du är urdålig på att flirta.”

  Emely Svensson Falk är Stockholms mest ofrivilliga singel. Hon vägrar acceptera att Matte tagit ut skilsmässa. Bästa vännerna Tessie och Kråkan bestämmer sig för att hjälpa Emely att komma över sitt ex. De laddar ned Tinder på hennes telefon. Om hon inte gör som de säger publicerar de en hysteriskt rolig, men högst komprometterande, film om henne på Youtube.

  Emely har inget annat val än att ge sig ut i dejtingträsket. Problemet är att hon är sämst i världen på att flirta. Vännerna ger henne stränga order om att läsa boken Alla får ligga och göra exakt som där står. Men är det någon som missförstår råden i denna utomordentliga dejtingmanual är det förstås Emely.

  Läs mer
 10. Showtime, E-bok
  Showtime, E-bok
  Isbn: 9789175576916
  E-bok
  13,05 kr

  För att göra en klient nöjd hoppar Lisa in i rollen som manager och drar på turné. Men avundsjukan och intrigerna växer när det hettar till med körsångaren Marcus. För att hålla showens stjärna nöjd måste Lisa bjuda till lite extra.

   

  Showtime är den nittonde delen i Anne Falkstams serie om Lisa Ek.

  Läs mer
 11. Las Impuras, E-bok
  Las Impuras, E-bok
  Isbn: 9789198700732
  E-bok
  43,50 kr

  Las impuras (1919) estuvo durante varios años prohibida para las solteras de la sociedad habanera, hasta alcanzar reconocimiento y convertirse finalmente en una de las obras literarias más exitosas de la época, con numerosas ediciones, versiones teatrales, radiales y televisivas.

  Bajo el influjo del realismo positivista, Carrión nos desvela en esta novela La Habana de principios del siglo XX con sus calles, plazas, edificios, casas, paseos y puntos emblemáticos mientras se adentra en la intimidad de sus personajes evidenciando sus contradicciones y pasiones, sobre todo con el tema tabú para entonces: el sexo, exponiendo la difícil situación de la mujer en una sociedad patriarcal y machista que el escritor cuestiona y ridiculiza.

  Teresa, el personaje protagónico de Las impuras, encarna esas contradicciones pese al estoicismo con que asume su liberación femenina que tanto su hermano como su amante tratan de impedir.

  Miguel de Carrión (La Habana, 1875-1929) es uno de los novelistas cubanos más importantes y un clásico de imprescindible lectura. Al estallar la Guerra de Independencia en 1895 emigra a los Estados Unidos. A su retorno se dedicó por completo a las letras y al periodismo. Miembro fundador de la Academia Nacional de Artes y Letras. Retrató en sus obras el bajo mundo habanero, en un intranquilo afán por captar la realidad social y política. En su narrativa destacan las novelas:  El milagro (1904), Las honradas (1918) y Las impuras (1919).

  Läs mer
 12. Förmögenheten - Ensamhet i sällskap, E-bok
  Förmögenheten - Ensamhet i sällskap, E-bok
  Isbn: 9789188187994
  E-bok
  85,55 kr
  Majken överrumplar sin man tillsammans med en annan kvinna i deras gemensamma säng. Abrupt tvingas hon därför bryta upp från sitt liv som lyxhustru mot en betydligt enklare vardag. Ensam flyttar hon till en tvårummare i stadsdelen Högsbo i Göteborg, ett område där hon inte känner någon. Utan arbete måste hon nu skapa sig ett nytt självständigt liv. 

  Redan samma dag som hon flyttar in träffar hon på en granne, den nästan sextio år äldre änkan Maj-Lis. Vad som börjar med en enkel välkomsthälsning leder snabbt till en vänskap som kommer att bli mycket värdefull för de båda kvinnorna. De båda väninnorna berikar varandra genom livsberättelser och erfarenhetsutbyten och en idé väcks som kommer att betyda allt för en hel omgivning.  Idéen får ett namn, Förmögenheten – Ensamhet i sällskap.
  Läs mer
 13. Livet blir inte alltid som man tänkt sig... utan bättre: En skön feelgood-roman, E-bok
  Livet blir inte alltid som man tänkt sig... utan bättre: En skön feelgood-roman, E-bok
  Isbn: 9789180073141
  E-bok
  114,77 kr
  Det här är en skön feelgood-roman i form av en dråplig fiktiv berättelse med sanningar från livet inbakade i historien. En perfekt bok för dig som känner att du fastnat i gamla hjulspår och behöver få in en frisk fläkt. Du får följa hur Jessica Anderssons och George Firestones liv flätas samman på det mest makalösa sätt. Hur förhåller de sig till det ingen annan kan tro på. Vilka får reda på sanningen och vilka får det inte? Det blir en resa som ger oss inblick i tantrans och yogans dimensioner samt vad som faktiskt är möjligt här i livet när vi har ett öppet sinne. Läs mer
 14. Tant Gredelin på turné, E-bok
  Tant Gredelin på turné, E-bok
  Isbn: 9789178356584
  E-bok
  87,00 kr

  Så var de hemlösa.

  Vivi har blivit av med både butikslokal och bostad. För Marika ser det lika illa ut. Tillsammans ger de sig ut på en road trip genom sensommarsverige i den graffitimålade gamla bussen Merkurius.

  Långsamt lär sig Vivi njuta av livet som fri nomad, medan de köper och säljer på olika loppisar. Så får ett hotfullt meddelande från en amerikansk advokatfirma Vivis förflutna att hinna ikapp henne. Vivi blir tvungen be sitt ex, juristen Richard, om hjälp. Men vad väntar han sig i gengäld?

  Vivis vänner är för långt borta för att ge henne stöd. Åttiotvååriga Maj-Britt har äntligen kommit iväg på resan till Capri hon drömt om i flera årtionden. Ally-Ali och sångerskan Viola är på turné i USA. När det ser som mörkast ut får Vivi ett oväntat erbjudande som kan lösa hennes problem, men som för med sig ett svårsmält villkor. Ska Vivi våga anta utmaningen?

  Tant Gredelin på turné är den fristående fortsättningen på feelgoodsuccén Tant Gredelins vintage.

  Läs mer
 15. Mardrömmen i Mariestad – Historien om Helena Anderssons försvinnande, E-bok
  Mardrömmen i Mariestad – Historien om Helena Anderssons försvinnande, E-bok
  Isbn: 9788726778588
  E-bok
  71,05 kr
  En varm sommarnatt 1992 försvinner 22-åriga Helena Andersson spårlöst på väg hem efter en kväll ute på stan. På en skogsväg några hundra meter från Helenas hem hittar polisen hennes sandaler och silverörhängen men spåren på platsen går inte att följa. Kort därpå hör ett vittne av sig och till följd av detta arresteras en dansk man som anklagas för att ha kidnappat Helena. Men efter tre veckor släpps han i brist på bevis och utredningen stannar av. Nu, nästan 30 år efter Helenas försvinnande, lever hennes familj fortfarande i ovisshet om hennes öde. Vad hände egentligen med Helena? Och vem ligger bakom hennes försvinnande?

  Journalisten Lotte Dalgaard rapporterade om fallet Helena från Mariestad 1992. Nu är hon tillbaka för att försöka knyta ihop de lösa trådarna från utredningen och hitta svar på alla de obesvarade frågor som Helenas försvinnande lämnade efter sig.

  Lotte Dalgaard (1967-) är en dansk författare och journalist. Hon utbildade sig vid Danmarks Journalisthögskola och följde därefter upp med en manusförfattarutbildning. Hon har sedan sin debut skrivit ett flertal böcker, däribland den uppmärksammade serierna “Kvinna till salu” och “Dödens dilemma”.
  Läs mer
 16. Blått blod, rött hjärta , E-bok
  Blått blod, rött hjärta , E-bok
  Isbn: 9789188487858
  E-bok
  79,75 kr

  Henrik De la Gardie är Sveriges kronprins. Vars hela liv är styrt av kronan och hans mor. För att revoltera lever Henrik ett utsvävande liv med sprit och kvinnor. Men när drottningen fått nog ställer hon ett ultimatum. Han har ett år på sig att hitta en kvinna att gifta sig med annars får han abdikera.

  Stylisten Eva Blom lever ett sorglöst fritt liv. Hon far dit vinden tar henne. Jagad av skuggor från det förflutna. Minnen hon försöker fly ifrån genom att jaga adrenalinkickar och tillfälliga förbindelser. Det fanns en tid då Eva inte hade kontroll över sitt eget liv och när hon nu har sin frihet, gör hon allt för att behålla den.

  När Eva och Henrik möts uppstår gnistor som ingen av dem räknat med. De är helt fel för varandra. Men skulle kärleken till Eva få Henrik att abdikera? Och kan Eva fly från skuggorna, eller kommer de komma ikapp till slut?

  Blått blod, rött hjärta är en hjärtevärmande kärlekshistoria om att ge livet en andra chans. Det är Veronica Almers tredje roman och den första utgiven på Seraf förlag.

  Läs mer
 17. Claire, E-bok
  Claire, E-bok
  Isbn: 9789198570311
  E-bok
  101,50 kr

  Efter en påfrestande skilsmässa får Claire möjlighet att flytta från Stockholm till Macena, en by i Andalusien. Där bor redan hennes svenska väninna Jenny som presenterar henne för Alex, en charmig förtidspensionerad svensk affärsman som Claire blir god vän med. När Alex plötsligt dör i en hjärtinfarkt efter ett restaurangbesök och hans syster flyger ner från Stockholm hittar hon och Claire i Alex lägenhet en samling obscena föremål och foton som visar att han inte var den person som han gett sig ut för att vara och när den spanske kommissarien Antonio Alvarez kopplas in på fallet uppdagas toppen av ett isberg till något som spritt sig långt bortom den spanska solkusten.

  Claire är Britt Arenanders nya fristående feelgood deckare om den brokiga skara övervintrare från världens alla hörn som bosatt sig på den spanska solkusten i byarna bortom de vanliga turiststråken!

  Läs mer
 18. En lustfylld resa - erotisk novell, E-bok
  En lustfylld resa - erotisk novell, E-bok
  Isbn: 9788726846508
  E-bok
  14,50 kr
  Joakim kliver på tåget i Göteborg, utmattad efter en vecka med svensexa och bröllop för en av sina vänner. Efter ett tag kliver det på två kvinnor som hälsar på honom. Han känner igen dem och de känner definitivt igen honom. De flirtar med honom och börjar ta på sig själva och på varandra och när Joakim väl kommer ihåg deras möte kan han inte längre motstå lockelsen att låta dem göra honom sällskap.

  Shailene Craig är pseudonym för en svensk, kvinnlig författare. Med sina passionerade noveller vill hon bjuda sina läsare på en verklighetsflykt och hon finner sin inspiration i varje liten aspekt av vardagen. Shailene skriver lättsamt och humoristiskt om heta möten.
  Läs mer
 19. Polisen inifrån: Skolattentatet i Trollhättan: poliserna först på plats berättar, E-bok
  Polisen inifrån: Skolattentatet i Trollhättan: poliserna först på plats berättar, E-bok
  Isbn: 9789151504100
  E-bok
  43,50 kr

  Han bar mask och svärd och högg ner barn. Den 22 oktober 2015 drabbades Trollhättan av Sveriges värsta skoldåd. Poliserna Anna och Stefan kastade sig i bilen när larmet gick, var snabbt på plats och sköt gärningsmannen Anton Lundin Pettersson. Här berättar de om synen som mötte dem i skolan och hur de stoppade mördaren. "Vi glömmer aldrig de skadade och döda."

  Journalisten och författaren Åsa Erlandsson har i flera år arbetat bakom polisens avspärrningar. I serien Polisen inifrån får vi komma riktigt nära genom unika intervjuer med poliser, brottsoffer och andra som var där. Följ med när poliser slår till mot sexköpare, bekämpar gängkriminalitet och terrorattentat - och öppnar sig på ett personligt sätt som de aldrig gjort förut.

  Läs mer
 20. Hisnande möte, E-bok
  Hisnande möte, E-bok
  Isbn: 9789150766523
  E-bok
  56,55 kr
  När alla andra gått hem
  Cameron hatar människor, speciellt glada och käcka människor som kollegan Trish. Han undviker henne så gott han kan, tills ett oundvikligt möte i hissen en sen kväll får honom på andra tankar. Det visar sig snabbt att hat och lust ligger väldigt nära varandra ...
  Läs mer
Inga fler produkter
produkter per sida

Köp e-böcker hos Ord & Bok

Här hittar du mängder med e-böcker som du enkelt kan få tillgång genom ett par klick. Vi har ett enormt stort utbud att välja mellan. Här finns något för alla smaker och intressen. Du betalar per titel och behöver inte teckna dig för något krångligt abonnemang som du så småningom glömmer att säga upp. För att hitta vad du söker så kan du antingen klicka dig fram genom kategorierna till höger eller så använder du sökrutan längst upp på sidan.

Varför en e-bok?

Många tycker att man skall ha en fysisk pappersbok i handen om man ska läsa en bok. Men det är en gammal vana som sitter djupt begravd hos många. Fler och fler läser exempelvis tidningen på surfplattan eller i mobilen idag. På samma sätt kan du göra det med en bok. Det är även mycket mer miljövänligt med en e-bok än att skövla massa träd och trycka massa pappersböcker som kanske inte ens blir sålda. Dessutom har du alltid med dig din bok i mobilen eller surfplattan. Du kan ha med dig hundra böcker utan problem. Skulle du ha med dig hundra pappersböcker så får du bära på en flyttlåda.