Dubbelexponering

Av Suzanna Dilber
  lager
Skickas inom 1-2 arbetsdagar

Tillgängligt: I lager

45 kr
Beskrivning

En gift tvåbarnsmor får veta att hennes man har bedragit henne i flera år med en mycket yngre kvinna. Livet som hon trodde var så stabilt tvärvänder, hon kraschlandar men försöker sedan få tillbaka kontrollen över tillvaron.

En ung skådespelerska har sedan lång tid tillbaka ett förhållande med en äldre, gift man. Livet är en ständig väntan på någon som inte hör av sig, kanske hör av sig eller hör av sig alldeles för sällan. Ändå är han det enda som betyder något.

Två kvinnor, två röster. Dubbelexponering är en drabbande roman om vad kärlek är, eller inte är.


Läs mer

Mer information

ISBN9789175031422
FörlagMånpocket
Författare Suzanna Dilber
BandtypÖvrigt
Upplaga0
SpråkSvenska
MediatypBok

Detaljer

Starkt relationsdrama om otrohetEn gift tvåbarnsmor får veta att hennes man har bedragit henne i flera år med en mycket yngre kvinna. Livet som hon trodde var så stabilt tvärvänder, hon kraschlandar men försöker sedan få tillbaka kontrollen över tillvaron. Hon flyr långt bort från allt det välbekanta och hyr på ren impuls ett fallfärdigt hus på Gotland. Där kastar hon sig in i det praktiska arbete som krävs för att få huset beboeligt och avskärmar sig från människor, tankar och känslor. Det hade kunnat fungera – om det inte varit för de påträngande drömmarna.

Samtidigt har en ung skådespelerska sedan lång tid tillbaka ett förhållande med en äldre, gift man. Livet är en ständig väntan på någon som inte hör av sig, kanske hör av sig eller hör av sig alldeles för sällan. Ändå är han det enda som betyder något. Hon har slutat röra sig framåt och sitter fast i en omöjlig situation. Hon som aldrig skulle bli den andra kvinnan, han som snart skulle lämna sin fru, passionen som var för stark att stå emot. Men han gör aldrig sitt val och hon börjar förstå att det kanske är hon som måste välja, för sin egen skull.

Två kvinnor, två röster. Ur deras olika perspektiv skildras dramat i vardagen och hur hela livet kan förändras i ett slag. Dubbelexponering är en drabbande roman om vad kärlek är, eller inte är.


”Det är väldigt starkt skildrat ... Jag tycker att det här är en väldigt bra debut. ... fin gestaltning, djupa psykologiska porträtt och ett bra språk så det blir en fyra för Suzanna Dilber."
Magnus Utvik i Gomorron Sverige, SVT