Dödsjö

av Elinor Kapp
Bok
Skickas inom 1-2 arbetsdagar
SKU 9789178357390

Beskrivning / Dödsjö

Kriminalkommissarie Eddie Öhlund kallas till ett vägbygge ute på Tjörn. En grävmaskinist har upptäckt kvarlevorna efter ett spädbarn. Stenungsundspolisens utredning kan inte avgöra vem som grävt ner barnet och varför, men när ytterligare ett bylte påträffas i närheten inser Eddie att han och kollegorna står inför en prövning som de kanske aldrig kommer att hämta sig ifrån.

Dödsjö är den fristående fortsättningen på den rosade spänningsromanen Sjörök, den första boken i Elinor Kapps deckarserie Mord i skärgården, där vi får följa kriminalkommissarie Eddie Öhlund på Stenungsundspolisen, som försöker pussla ihop privatliv och jobb med mörkret han bär inom sig.  

ELINOR KAPP är uppvuxen i Skärhamn på Tjörn efter att familjen flyttat till ön när hon var barn. Jobbet som skiftgående processoperatör ger en hel del lediga dagar som hon ägnar åt att skriva. Hon debuterade med sin spänningsroman Sjörök sommaren 2020. Uppföljaren Dödsjö utkom sommaren 2021.

"Hisnande spänning."
- Kustboktanten     

"En otroligt spännande deckare med en stark intrig som kopplar ett grepp om läsaren från första sidan!"
- Helenasdeckartips  

"Det här är en lättsam, spännande och samtidigt mysig deckare. Allvaret och mystiken bryts emellanåt av med en gnutta humor."
- sandras_bocker

 

 

Mer information:

Isbn 9789178357390
Förlag Bokfabriken
Utgivningsdatum 1 dec. 2021
Typ Bok
Format Inbunden
Språk Svenska
Serie Mord i skärgården
Antal sidor 380
Författare Elinor Kapp