Ditt barn : 0-8 år sjukdomar, stress och gränser

Av Malou von Sivers, Göran Sjönell
  lager
Skickas inom 1-2 arbetsdagar

Tillgängligt: I lager

255 kr
Beskrivning

Den här boken handlar om mycket mer än snuvor och prickar: Hur får du ett barn som har nattångest att sova ensam? Är det rätt eller fel att servera flera maträtter för husfridens skull? Rör barn på sig för lite idag?

Boken innehåller också råd om hur du sätter gränser. Om begreppet curlingförälder, det vill säga föräldrar som i bästa välmening gör sina barn en björntjänst genom att sopa undan alla hinder framför barnen. Andra frågor som oroar dagens föräldrar är till exempel hur mycket stress som barn tål och om det är skadligt med dataspel.

Förhoppningen är att den här boken ska kunna ge dig som förälder svar på många av dina frågor. Du kan också använda boken för att visa ditt barn till exempel hur det ser ut inuti örat och förklara varför det gör ont.

Göran Sjönell och Malou von Sivers arbetade tillsammans i Nyhetsmorgon där Malou ställde frågor om barn och sjukdomar, Göran svarade. Det är på dessa frågor och svar som den här boken bygger. Göran är medicine doktor, specialist i allmänmedicin och familjeläkare.
Läs mer

Mer information

ISBN9789153428213
FörlagIca Bokförlag
Författare Malou von Sivers, Göran Sjönell
BandtypInbunden
Upplaga1
SpråkSvenska
MediatypBok