Digitala läromedel idrott & hälsa

Digitala läromedel idrott & hälsa

Söker du digitala läromedel inom idrott & hälsa? Då har du hittat rätt! Läser du kanske kurser inom idrott & hälsa på gymnasiet eller enstaka kurser för att läsa upp dina betyg. Vi har digital kurslitteratur för grundskola, gymnasiet eller vuxenutbildning. Vi har ett stort utbud av väldigt bra digitala läromedel från flera av det största förlagen.

Ämnet idrott och hälsa är ett väldigt viktigt ämne sett ur den egna elevens och folkhälsans synvinkel. Det är viktigt att lära sig betydelsen av att röra sig för att må bra både på kort och lång sikt. Det handlar inte bara om idrott utan även friluftsliv och andra typer av motion och rekreation. Inom idrott och hälsa läser man normalt kurs 1 och 2.

Undervisningen ska utgöras av fysiska aktiviteter utformade så att alla kan delta och utvecklas utifrån egna förutsättningar. Den ska bidra till att eleverna utvecklar förmåga att anpassa fysiska aktiviteter utifrån sina behov, syften och mål. I undervisningen ska erfarenheterna av fysiska aktiviteter relateras till fakta och teorier.Vi säljer digitala läromedel inom idrott & hälsa och de finns i flera olika varianter och giltighetstider Det finns många fördelar med digitala läromedel men vi anser att en av de viktigaste anledningarna att välja ett digitalt läromedel är att det går att individanpassa inlärningen mycket lättare än med fysiska böcker. Alla människor är olika och lär sig bäst på olika sätt. Ett digitalt läromedel inom idrott & hälsa ger dig bra förutsättningar för att lyckas med dina studier. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar!

8 artiklar

   

per sida

8 artiklar

   

per sida