Digitala läromedel & kurslitteratur

Digitala läromedel & kurslitteratur

Laddar ...
Visa som Rutnät Lista

3 Varor

Per sida
Stigande ordning
 1. Rivstart A1+A2 Textbok, 2:a uppl Interaktiv
  Rivstart A1+A2 Textbok, 2:a uppl Interaktiv
  By Paula Levy Scherrer, Karl Lindemalm
  Digitalt läromedel
  371,00 kr
 2. Fixa svenskan Fixa grammatiken Interaktiv Plus
  Fixa svenskan Fixa grammatiken Interaktiv Plus
  By Ann-Sofie Lindholm, Pär Sahlin, Helga Stensson
  Digitalt läromedel
  103,25 kr
 3. Heureka! Kurs 1 Lärobok Interaktiv Plus
  Heureka! Kurs 1 Lärobok Interaktiv Plus
  By Rune Alphonce, Lars Bergström, Per Gunnvald, Jenny Ivarsson, Erik Johansson, Roy Nilsson
  Digitalt läromedel
  211,75 kr
Visa som Rutnät Lista

3 Varor

Per sida
Stigande ordning

Här kan du köpa digitala läromedel och kurslitteratur från de flesta stora förlagen inom massa olika ämnen, så som engelska, matematik och svenska. Våra digitala läromedel levereras oftas direkt efter genomfört köp till din e-post.
Fördelarna med digitala läromedel är många! Det ger dig helt andra inlärningsmöjligheter än den fysiska boken du kan ta på. Bland annat finns det massvis med jättebra funktioner som hjälper dig som elev att ta in kunskap. Dessutom ger det lärare och elever helt andra möjligheter för att skapa en mer personlig inlärning som passar varje enskild elev. En del elever vill bara läsa texten som vanligt medans andra vill ha den uppläst. Några tycker om att titta på kompletterande filmklipp och göra övningar som är självrättande.
Det finns även flera olika alternativ när det gäller digitala läromedel. Dels kan man enbart köra digitalt men man kan även ha den fysiska boken och komplettera med digitala hjälpmedel.

Digitala läromedel - alltid uppdaterat

En annan viktig fördel med digitala läromedel är att det är mycket lättare för förlagen och författarna att uppdatera sina läromedel. Man behöver inte skapa en ny upplaga och du som elev behöver inte köpa en helt ny bok. Ändrar sig forskningen eller man hittar något fel så är det lätt att uppdatera för förlagen.

Licenser

Oftast så köper man sin digitala kurslitteratur som en licens. Vanligast är att man köper en licens för att få använda boken under en viss period beroende på hur länge man läser respektive kurs. Det finns licenser på 6, 12,18 och 24 månader.

© 2020 Karlsson E-handel AB - Orgnr: 559029-1430