Digitala läromedel beteendevetenskap

Digitala läromedel beteendevetenskap

Läser du beteendevetenskap/samhällsvetenskapsprogramet eller enstaka kurser? Här hittar du digitala läromedel för kurser inom ledarskap och organisation, psykologi, kommunikation, sociologi, samhällskunskap, rättskunskap, pedagogik, sociologi mfl.
Detta program/kurser läser du som är intresserad av samspelet mellan människor och exempelvis konflikthantering. När du är färdig med dina studier på gymnasiet är du behörig för studier på högskola främst inom humanistisk och samhällsvetenskaplig inriktning. Lärare, socionom, psykolog och jurist är några populära yrken som denna utbildning så småningom kan leda till.
Vi säljer digitala läromedel inom dessa ämnen och de finns i flera olika varianter. Det finns många fördelar med digitala läromedel men vi anser att en av de viktigaste är att det går att individanpassa inlärningen mycket lättare än med fysiska böcker. Alla människor är olika och lär sig bäst på olika sätt. Ett digitalt läromedel inom beteendevetenskap ger dig bra förutsättningar för att lyckas med dina studier. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar!

5 artiklar

   

per sida

5 artiklar

   

per sida