Connect 2 - Digital lärarlicens 36 mån

av Annika Mattson, Peter Watcyn-Jones
desktop-computer Digitalt läromedel
wifi Kräver internetuppkoppling
paper-airplane
Skickas via e-post inom 1 timma under dagtid

Lärarlicens till Connect 2 består av digitala resurser och en digital version av lärarhandledningen med 366 sidor.

I förordet förklarar författaren tankarna bakom läromedlet och presenterar metodiska resonemang och tips för undervisningen...

SKU 9789144163864

Beskrivning / Connect 2 - Digital lärarlicens 36 mån

Lärarlicens till Connect 2 består av digitala resurser och en digital version av lärarhandledningen med 366 sidor.

I förordet förklarar författaren tankarna bakom läromedlet och presenterar metodiska resonemang och tips för undervisningen. Här finns en beskrivning av hur de olika komponenterna är tänkta att samspela, en manual till det digitala läromedlet, ett stort urval extra uppgifter i form av kopieringsunderlag (Additional Material), hörövningsmanus samt facit till Workbook och extrauppgifterna i lärarpaketet.

Chapter Checks finns för varje kapitel så att man kan använda ett kortare prov för att testa förståelsen innan man går vidare till nästa kapitel. General Tests testar både de fyra färdigheterna såväl som moment ur Textbook och Workbook. Till varje prov finns två hörförståelseuppgifter. Testen kan med fördel användas som övning inför det nationella provet.

Man kan ladda ner Additional Material, Chapter Checks och General Tests i pdf format, för att skriva ut eller skicka digitalt. Det finns också ljudet till General Tests, samt tillgång till hela det digitala elevpaketet.

Med lärarlicensen kan du skapa ett digitalt klassrum och dela ut digitala uppdrag för hela klassen eller enstaka elever. Uppdragen kan bestå av innehållet från elevens läromedel så att du guidar och styr arbetet i skolan eller hemma. Du kan också lägga till egna idéer och externa länkar samt öppna frågor där eleven spelar in sina svar. På så vis kan du följa dina elevers aktivitet och ge feedback med en kommentar eller inspelning.

Tillgång till lärarlicensen är genom en kod, giltigt för en användare.

Mer information:

Isbn 9789144163864
Licenstid 12 månader
Förlag Studentlitteratur AB
Utgivningsdatum 17 juni 2022
Typ Onlineprodukt
Upplaga 2
Språk Svenska
Författare Annika Mattson, Peter Watcyn-Jones