Bränd

Av P.C. Cast, Kristin Cast
Skickas inom 1-2 arbetsdagar

Tillgängligt: Slut i lager

29 kr
Beskrivning

Kommer Zoey att återvända från Andra sidan? Och hur har det gått för Stevie Rae? Liksom i de tidigare delarna är tempot högt och dramatiken stor: Tre tjejer leker med elden. Om de inte ser upp, blir de brända.


Läs mer

Mer information

ISBN9789175030777
FörlagMånpocket
Författare P.C. Cast, Kristin Cast
BandtypÖvrigt
Upplaga0
SpråkSvenska
MediatypBok

Detaljer

Vampyrerna i Nattens hus leker med elden – vem ska dö, vem får leva?"Frestad" slutade med en fruktansvärd cliffhanger, och nu äntligen får vi reda på hur det gick för Zoey, Stevie Rae och Afrodite.

Zoey Redbirds hjärta har krossats och hon vill stanna på den Andra sidan för evigt. Stark är den enda människa som kan nå henne, men hur ska han hitta henne? Han måste dö för att göra det, menar Högsta rådet. Och han har bara sju dagar på sig.
Stevie Rae vill hjälpa Zoey, men har stora, egna problem. De röda vampyrerna ställer till problem, och den här gången kan inte ens Stevie Rae skydda dem från konsekvenserna.
Stevie Rae döljer en hemlighet som kan vara nyckeln till att få tillbaka Zoey, men som också hotar att krossa hela hennes värld.
Och mitt i allt finns Afrodite: ex-vampyr, en hagga från helvetet (och stolt över att vara det!). Hennes lojalitet kan svänga åt många olika håll, och hur den svänger nu är fullkomligt avgörande för Zoeys öde.


"Vältajmade thrillers i nutida internatmiljö, med rafflande intriger och starka, självständiga kvinnliga huvudpersoner." Östgöta Correspondenten om "Vampyrens märke" och "Sveket"

"DEN HÄR SERIEN E DÖD AS BRAAH :D" Saia, www.bonniercarlsen.se