Böcker och kurslitteratur online

Böcker och kurslitteratur online

Laddar ...
Visa som Rutnät Lista

10 Varor

Per sida
Stigande ordning
 1. Tårpilens år
  Tårpilens år
  By Lupina Ojala
  Bok
  225,00 kr
 2. Shessandras hjärta
  Shessandras hjärta
  By Lupina Ojala
  Bok
  238,00 kr
 3. Tjugo sällsamma berättelser jag fann i en garderob
  Tjugo sällsamma berättelser jag fann i en garderob
  By Paula Törnqvist, Sofia Albertsson, Erika Johansson, Tora Wall, Saga Stigsdotter, Karin Skarin, Johan Palmér, Emelie Beijer, Elin Olausson, Frida Gråsjö, Marie Metso, Erik Edsbagge Engström, Camilla Lindberg Ingasdotter, Hanna Olsson Dra
  Bok
  160,00 kr
 4. Mitt ångande hjärta
  Mitt ångande hjärta
  By Cecilia Larsson Kostenius
  Bok
  75,00 kr
 5. Runristaren
  Runristaren
  By Andrea Grave-Müller
  Bok
  150,00 kr
 6. När gudar dör
  När gudar dör
  By Marcus Olausson
  Bok
  279,00 kr
 7. Vingar av rök
  Vingar av rök
  By Marcus Olausson
  Bok
  279,00 kr
 8. Toner av guld
  Toner av guld
  By Lupina Ojala
  Bok
  225,00 kr
 9. Tårpilens år
  Tårpilens år
  By Lupina Ojala
  Bok
  121,00 kr
 10. Öppna ögonen, Walter Liebknecht
  Öppna ögonen, Walter Liebknecht
  By Kristian Schultz
  Bok
  75,00 kr
Visa som Rutnät Lista

10 Varor

Per sida
Stigande ordning

Vad är bättre än att sätta sig i favoritfåtöljen eller det mysigaste hörnet i soffan, ha en ångande kopp av favoritdrycken och försvinna in i en annan värld som bara existerar i en bra bok? Att känna bokens vikt med krispiga blad eller den svala ytan på surfplattan och veta att det är DIN stund, oavsett om det är 30 minuter eller en hel kväll. En stor variation av skönlitterära- och fackliga böcker erbjuder vi här på Ord & Bok och med mängder av kategorier som spänner över alla ämnesområden. Allt för att så många som möjligt ska kunna ta del av litteraturens underbara värld. Vill man vara mer jordbunden och är ute efter böcker av praktiska själ så finns här även böcker för lärande ändamål. Är du ute efter att lära dig ett nytt språk och behöver språkböcker? Vi har ett par dussin språk att välja på och vi kan också erbjuda skönlitterära böcker på andra språk än svenska vilket är en fördel i sitt lärande. Vi ger dig också möjligheten att introducera dina barn till litteraturens färgsprakande värld med mängder av barn- och ungdomsböcker för alla åldrar. Böcker som är allt i från roliga, lärorika, spännande och engagerande, inte bara för de minsta barnen men också för de vuxna som läser tillsammans med barnen. I lyrikens- och poesins värld får du fröjdas av klassiska verk från de mest kända poeter till kortare samlingar från personligheter kända från tv. Du hittar också här filosofiska essäer och moraliska begrundanden.

Oavsett ditt intresse av ämnen eller typ av bok så kommer du garanterat att finna det här. Skulle du mot förmodan inte hitta just den boken du är ute efter så får du gärna kontakta oss på kundtjänst så ska vi försöka hjälpa dig. Vi finns här för att du ska få din ultimata läsarupplevelse.

© 2020 Karlsson E-handel AB - Orgnr: 559029-1430