Beslutet

Av Penny Vincenzi
  lager
Skickas inom 1-2 arbetsdagar

Tillgängligt: I lager

45 kr
Beskrivning

Kärleken mellan fastighetsmagnaten Matt Shaw och moderedaktören Eliza Clark tar sin början i sextiotalets Swinging London. Det framgångsrika paret rör sig obehindrat mellan världens metropoler, men finner lugnet på den engelska lantegendomen Summercourt, som har varit i familjen Fullerton-Clarks ägo i generationer.

Men äktenskapet blir allt mer komplicerat. Beslutet att skiljas verkar till sist oundvikligt och leder till en uppslitande och smutsig tvist, där hemligheter som riskerar att slå sönder de inblandades liv oåterkalleligt kommer upp i ljuset.
Beslutet är en färgstark, fartfylld och dramatisk berättelse om passionerad kärlek, äregirighet och svek i en spännande tid.


Läs mer

Mer information

ISBN9789174293142
FörlagBonnier Pocket
Författare Penny Vincenzi
BandtypÖvrigt
Upplaga0
SpråkSvenska
MediatypBok

Detaljer

Passionerad kärlek, äregirighet och svek i en spännande tidKärleken mellan den kände fastighetsmagnaten Matt Shaw och moderedaktören Eliza Clark tar sin början i sextiotalets Swinging London. Det framgångsrika paret rör sig obehindrat mellan världens metropoler, men finner lugnet på den engelska lantegendomen Summercourt, som har varit i familjen Fullerton-Clarks ägo i flera generationer.

Äktenskapet mellan Eliza och Matt blir allt mer komplicerat när deras liv vävs in i andras. Här finns den karismatiske reklammannen Jeremy Northcott, den extravaganta modeikonen Mariella Crespi, Matts syster Scarlett och hans högt siktande affärspartner Louise. Och mitt i det allt stormigare äktenskapet står den älskade och omhuldade lilla dottern Emmie.

Beslutet att skiljas verkar till sist oundvikligt och leder till en uppslitande och smutsig tvist, där hemligheter som riskerar att slå sönder de inblandades liv oåterkalleligt kommer upp i ljuset.

Beslutet är en färgstark, fartfylld och dramatisk berättelse om passionerad kärlek, äregirighet och svek i en spännande tid.


"En lättläst och fartfylld bok om kärlek, äregirighet och svek i sextiotalets London."
Skaraborgs Allehanda