Belägring : Malta 1565 : en våldsam tid, en plats för hjältar

Av James Jackson
  lager
Skickas inom 1-2 arbetsdagar

Tillgängligt: I lager

210 kr
Beskrivning

Den sista resten av tempelherreorden höll tappert stånd vid sina befästningar på Malta den heta sommaren 1565. Motståndarna, den turkiska flottan, ville till varje pris vinna ön, det blev en av historiens blodigaste belägringar. Belägringen är en saftig äventyrsroman med färgrika historiska referenser. I händelsernas centrum står en ung engelsk äventyrare, riddare och pirat: Christian Hardy, som vet hur man hanterar vapen av alla de slag.James H. Jackson är 44 år gammal. Han har doktorerat i militärhistoriska studier och har tidigare gett ut tre thrillers och en faktabok. Nu ger han sig på allvar in på den historiska romanens område.
Läs mer

Mer information

ISBN9789113017754
FörlagNorstedts
Författare James Jackson
BandtypInbunden
Upplaga1
SpråkSvenska
MediatypBok

Detaljer

Den sista resten av tempelherreorden höll tappert stånd vid sina befästningar på Malta den heta sommaren 1565. Motståndarna, den turkiska flottan, ville till varje pris vinna ön, det blev en av historiens blodigaste belägringar. Belägringen är en saftig äventyrsroman med färgrika historiska referenser. I händelsernas centrum står en ung engelsk äventyrare, riddare och pirat: Christian Hardy, som vet hur man hanterar vapen av alla de slag.

James H. Jackson är 44 år gammal. Han har doktorerat i militärhistoriska studier och har tidigare gett ut tre thrillers och en faktabok. Nu ger han sig på allvar in på den historiska romanens område.